İçeriğe geç

Ay: Ocak 2017

Emeklilere Faizsiz Kredi Çıkartılır

Ülkemizde en alt gelir gruplarından biri olan emekli vatandaşlar sık sık acil para ihtiyaçlarını gidermek ve ödeyemedikleri borçlara çözüm bulmak amacı ile bankalara kredi almak için başvuru yapmaktadırlar. Bankaların da söz konusu bu kişiler için yapmakta olduğu kredi kampanyaları bulunmakla beraber bunlardan biri de emeklilere faizsiz kredi olanağıdır. Ancak bu olanaktan faydalanmak her emekli vatandaşın yaralanabileceği bir kampanya olmamakla beraber bu noktada söz konusu kişilerin imdadına “emeklilere faizsiz kredi çıkartılır” sloganı ile hizmet vermekte olan firmalar gelmektedir.

Senetle Altın Verenler İstanbul Ankara İzmir

Acil para ihtiyaçlarımıza çözüm bulabileceğimiz pek çok yöntem bulunmakla beraber bunlardan biri de senetle altın veren yerler ya da kredi kartına taksitle altın satan kuyumcular olmaktadır. Ülkemizin hemen hemen her yerinde hizmetlerine devam etmekte olan bu yerler ile bilgi verirken bugünkü yazımızda İstanbul, Ankara ve İzmir’de senetle altın veren yerlerden bahsedeceğiz.

Şirketlere Uzun Vadeli Kredi Desteği Verilir

Ticari kredi süreçleri bankaların ve benzer finansal kuruluşların tekelinde iken bu yerler ile arası iyi olmayan firmaların kredi alması nerede ise imkansız olmakta ve bu yönde hizmet veren kredi danışmanlık firmalarının yokluğu sektörde büyük ve önemli bir boşluk oluşturarak pek çok iktisadi teşebbüs sahibinin maddi sıkıntılar içerisinde bulunmasına sebep olmaktadır. söz konusu olan  bu sektöre yeni bir soluk getirmek amacı ile çalışmakta olan firmamız şirketlere uzun vadeli kredi desteği verilir diyerek pek çok kişiye çözüm sunmayı hedeflemektedir.

Komisyon Karşılığı Acil Para Verilir

Mevcut olan nakit sıkıntınıza çözüm bulamıyorsanız üzülmeyin, çünkü firmamız tarafından komisyon karşılığında acil para verilir. Borç para arıyorum diyen herkese çözümler sunan firmamız senet karşılığında para vermekte bu yöntem ile pek çok kişinin para problemini çözmeyi hedeflemektedir. Şimdiye kadar firmamıza gelen hiç kimseyi çözümsüz göndermediğimiz sizin de maddi problemlerinize uygun şartlarda çözümler bulacağımızı taahhüt ediyoruz.

İcralık Olanlara Kredi Çıkartma

Piyasada pek çok firma hemen hemen her durumdaki kişilere kredi çıkarma hizmeti vermeye devam ederken icralık olanlara kredi çıkarmak pek çok firma için son derece zor ve hatta imkansız olmaktadır. bizim ise uzmanlık alanımız icralık olan kişilere kredi çıkartmaktır.

Kredi danışmanlık firmaları piyasada bu kadar fazla iken hemen hemen hiçbiri icralık olan kişiler için kredi verecek yerler bulamamakta olup bu konuda bir hayli yetersiz kalmaktadırlar.  Ancak firmamız bu konuda sektörde bulunan tüm firmalardan ayrılmakta olup mevcut durumu ne olursa olsun herkese kredi çıkarmaktadır.

Banka Bana Kredi Vermez Demeyin

Banka banka dolaştığınız halde size hizmet sunacak bir yer bulamıyor musunuz? O halde hemen banka bana kredi vermez demeyin, çünkü bizimle tanışmadınız. Firmamız kurulduğu günden bu yana pek çok kişinin kredi ala talebine olumlu sonuç verilmesi yönünde çalışmalar yapmış ve bu işte her zaman başarılı olmuştur. Bu sebeple de bankalar ile arası iyi olmayan hiç kimse bize başvurmadan ümidini kaybetmesin.

Ülkemizde hizmet veren onlarca banka olmasına rağmen hemen hemen hepsi hizmet vereceği kişilerde belli başlı özellikler aramaktadır. Bu özelliklerin arasında kredi notu yüksek olmak, sicili düzgün olmak, kara listeye girmemiş olmak, yüksek bir gelire sahip olmak ve istene tüm belgeleri sunabilmek gibi pek çok şey bulunmaktadır.