İçeriğe geç

Ay: Aralık 2016

Senetle Kredi Veriyoruz

Ev kirası,çocukların eğitim masrafları,mutfak masrafları derken bazen elinizde hiç nakit paranız kalmıyor ve harcamalarınızı kredi kartı kullanarak mı yapıyorsunuz. Tabi bir dönem sonrada borçlar birikti derken ödeme noktasında oldukça sıkıntılı günler mi geçiriyorsunuz? Üste üste borcunuza uygulanan faizlerle gittikçe artan bir borç sarmalından çıkamıyor musunuz? Yada düzenli bir geliriniz var ama nakit birikiminiz olmadığı için bir türlü satın almak istediğiniz aracı alamıyor musunuz? Artık sizİnde bir arabanız olsun, ayağınız yerden kesilsin mi istiyorsunuz? Yıllardır bir eviniz olsun istiyorsunuz, tam başınızı sokacak bir  ev almaya karar verdiniz ama nakitniz yetişmedi mi? Üstelik tüm bu ihtiyaçlarınız için banka kredisi almak istediniz, banka kredi notunuzun uygun olmadığını söyleyerek kredinizi onaylamadı mı? Eş dosTtan da bu kadar borç para alınmaz tabi,herkesin kendisine ait bir bütçe düzeni var. 

Komisyonla Kredi Almak İstiyorum

Yaşam koşulları gittikçe zorlaşıyor. Eğer aylık düzenli bir gelirimiz varsa bazı planlamadığımız harcamalar olduğunda bir anda gelir gider dengemiz bir anda bozuluveriyor. Ev kirası, çocukların eğitim masrafları, konut ve araç giderleri, tatil giderleri derken bazen harcamalarımız ödenmesi zor yükler haline dönüşebiliyor. Bazen de yaşantımızda ani değişikler oluyor: İstemsiz işsiz kalmak veya hastalık masrafları bunlardan sadece birkaç tanesi. Veya evlilik arifesindesiniz, düğün masrafları karşılayabilmek ve ihtiyacınız olan  ev eşyalarını alabilmek için nakit para ihtiyacınız oluşabiliyor.Borç veya  ödemelerimizi yapabilmek için nakit para ihtiyacımızı karşılayamaz hale geldiğimiz durumlarla karşı karşıya kalıyoruz.

Yatırım Kredisi

İş kurmak ya da farklı yöntemlerle para kazanmak için yapılan girişimlere yatırım adı verilmektedir. Hemen hemen herkes yatırım yaparak geleceklerine dair planlar kurmakla birlikte yüksek tutarlarda da kazanç elde etmeyi hedeflemektedirler. Ancak yatırım yapmak için gerekli olan en önemli ve yatırımların temeli olan şey pek tabii ki sermeyedir. Sermaye sahibi olmayan bir kişinin yatırım planları içerisine girmesi nerede ise imkânsızdır. Bu yüzden de yatırım yapmak isteyen kişilerin öncelikli olarak yapmaları gereken işlem, yapacakları yatırımın niteliğine uygun olarak ve gereken tutarda sermaye temin etmek olmalıdır.

Projeni Yap buluşum.net’den Bağış Topla

Eğer topluma fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir proje ya da buluş üzerinde çalışıyorsak ve söz konusu bu projenin de maddi açıdan desteklenmesine ihtiyacımız varsa bu konuda bize oldukça fayda ve destek sağlayacak olan bir internet sitesi bulunmakta ve insanlara faydalı olacak nitelikte geliştirdiğimiz projelerimizi beğeniye sunmak sureti ile parasal açıdan destek bulmamız konusunda bize yardımcı olma ve bu sayede de söz konusu çalışmamızın proje olmaktan çıkıp icraata geçerek topluma hizmet vermesini sağlamak için çalışmaktadır.

Projenize Acil Maddi Destek

Senetle Borç Para Veriyorum

Nakite sıkıştınız ve acil ödemeniz gereken borçlarınız var.Ne yapacağınızı bilmiyorsunuz ve borç alacağınız kimseniz de yok.. Çözüm ilk önce aklınıza bankalar ve kredi çekmek geliyor. Ancak bankalarla durumunuz nedir? Bildiğiniz üzere bankalar düzenli ve belgelenebilir geliri olmayan kişilere kredi vermemektedir. Bu yüzden tüketiciler ” senetle borç para veriyorum” diyen kimselere yönelmektedirler.