İçeriğe geç

Ay: Eylül 2016

Para Biriktirmede 3 Farklı Yöntem

Hayatımızın gelecek günlerini biraz güvence altına almak istiyorsak birikim yapmalıyız. Evet bu devirde birikim yapmak o kadar kolay değil. Çünkü kirada oturuyorsak, kira giderlerimiz, gıda ve giyim giderlerimiz, çocuk varsa onun giderleri daha birçok giderlerimiz yüzümden belkide ay sonunu bile zor getiriyoruz. Ama aniden bir nakit ihtiyacımız olursa, ya da Allah korusun bir hastalık olursa. Daha birçok nedenler de olabilir.

Kredi Kartı Harcamasını Çok Yapan Kadına Eşinin Bakışı

Kredi kartı hayatımızda çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü her ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz. Hatta ihtiyacımız olmayanları bile. Özellikle yüksek limitli kredi kartları bizi cezbedip daha fazla harcama yapmamıza neden olmaktadır. Her gördüğümüzü almak isteriz. Ama ekstre geldiği zaman, işte o anda  pişman oluruz ama iş işten geçmiş olur. Özellikle bayanların alışverişten çok hoşlandığını dünyadaki tüm erkekler hemen hemen bilmektedir. Hatta birçoğu alışveriş yaparken kendinden geçmektedir. Taksitli olarak dünya satılsa almak isterler.

Satın Almak İstediklerinizi Parasızlıktan Ertelemeyin

Günümüzde insanlar için en büyük sorunlardan biri parasızlık. Artık insanlar gelir gider dengesini sağlamakta oldukça zorlanıyor ve zorunlu ihtiyaçları dışında kalan şeyleri karşılamak için ek bir gayret göstermeleri gerekiyor. Artan teknolojik ve sosyal gelişmeler insanların parasının niteliğini düşürüyor ve onlar fark etmeden aynı miktarda parayla daha az ihtiyaç karşılanıyor. İnsanlar da bütün bunların çaresi olarak nakit para ihtiyaçlarını gidermek için bankalara kredi ve kredi kartı başvurusunda bulunuyor ve bu şekilde paraya olan ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar.

Kapalı Çarşıda Kredi Kartına Taksitle Para

Banklardan düşük kredi notu yüzünden veya bankalara olan borçlarından dolayı kredi çekemeyen kişiler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için başka alternatifleri değerlendirmek zorunda kalmaktadırlar. Çünkü bankalar kredi notu düşük olan kişilere kredi başvurusunu onaylanamaz. Bu nedenle kredi notunuz düşük ise, istediğiniz bankaya gidin, kredi başvurunuz büyük bir ihmalle onaylanmaz. Peki böyle bir durumda nakit ihtiyacınızı nelerden karşılayabilirsiniz?