İçeriğe geç

Ay: Kasım 2016

Aile İçin Maddi Tasarruf Nasıl Yapılır?

Evdeki maddi problemler aile hayatında çok büyük bir problemdir. Tasarruf etmek genel olarak kadının görevi gibi görünse de yeni toplumumuzda kadının da çalışması ile birlikte bu görev aile içine dağılmıştır.

Aile içindeki maddi tasarruf için neler yapıldığına değinmek gerekirse faturalar ile işe başlayabiliriz. Elektrikli ev aletlerinin hayatımızdaki rolü büyük. Ancak saç kurutma makineleri, su ısıtıcıları, küçük ev aletleri faturamızın kabarmasına sebep olabilir. Öncelikle kullandığımız ampülleri tasarruflu seçmeliyiz, gereksiz yanan ampülleri mutlaka kapatmalıyız.

Acil Para Bulmak İstersek Nereden Başlamalıyız?

Bazen hepimiz acil paraya ihtiyaç duyarız. İşte böyle zamanlarda başvurabileceğimiz yöntemler şunlardır:

Kredi almak aklımıza gelecek ilk yoldur. Bankalara ihtiyacımız olan miktar için tüketici kredisi başvurusu yapabiliriz. Kredi notumuz yüksek ise bankaların yeni kampanyaları arasında yer alan gelir belgesiz ve ön onaysız krediler acil durumlarda ihtiyacımızı karşılayabilir. Kredi kartımızın nakit avans bakiyesinden limitimiz kadar para çekebiliriz. Ancak bu durumda faizin yüksekliğini göz önünde bulundurmakta fayda var. Kredili mevduat hesabı da tercih edebileceğimiz bir yoldur.  Banka hesabımıza bağlı olan kredili mevduat hesabından limiti kadar işlem yapabilir; dilersek taksitle ödeyebiliriz. Ancak kredi notumuz düşükse kredi alamıyorsak ve kredi kartımızın nakit avans hesabı kapalı ise başka yolları denemek zorunda kalırız.

Tefeci Lazım İstanbul

Bankaların kredi kullanımı için birçok şartı bulunmaktadır. Bunlardan ilki kredi puanınızın düşük olamaması eğer geçmiş dönem gerek kredi gerek ise kredi kartı ödemeleriniz düzenli değil yapmadı iseniz banka buna bağlı olarak da hakkınızda yasal takip başlattı ise, icra aşamaları uygulandıysa maalesef kredi kullanamayabilirsiniz. Kredi notunuz yüksek olsa bile aylık net geliriniz yok ise SSK prim ödemeleriniz yatırılmıyorsa yine kredinize olumsuz cevap verilecektir. Bu ve benzeri sorun ile karşı karşıya kalan kişiler İstanbul ilinde tefeci aramaya başladı.

İstanbul Tefeci

Acil Nakit İhtiyaçlarınıza Nasıl Çözüm Buluyorsunuz

Yaşam şartlarının zorluğu, düzenli ödenemeyen borçlar, hiç bitmeyen acil ihtiyaçlardan dolayı çoğu kişi nakit sıkışıklığına düşmektedir. Bankaların kredisi de bir çok kişiye ya kredisi olduğu için, ya SSK da görünen maaşı düşük olduğundan ya da önceki ödemelerinin düzensizliği sebebi ile sicilleri bozulduğundan bankalar tarafından kredi verilememektedir. Bankalar güvenilirlik istediği için, risk almamaktadır. İçeride ödenememiş, birikmiş borçları olanlar, farklı durumlardan kredi alamadıkları için bankaların sıkı tutumundan şikayetçilerdir.

Nakit Sıkıntısına En Doğru Çözüm Yolu Nedir?

Müşteriler çeyiz, evlilik, tatil, eşya ya da eğitim gibi masraflarını karşılamak amacıyla nakit ihtiyacını karşılamak için bankalardan kredi çekerler. Ancak daha önce bankadan kredi çekmiş ve ödeme zorluğu yaşayan kişiler bankaların kara listesine alınır. Kredi notu düşük ve ödeme gücü yetersiz kişilere bankalar kredi vermek istemez. Bankalara kredi almak için başvurmuş ancak kredi alamıyorsanız sizin için en uygun fırsat ‘’biz kredinizi çekelim siz ödeyin’’ kampanyasıdır.

Konut ve taşıt kredinizi ödemek için faydalanabileceğiniz bu fırsat ile firmalar sizin adınıza istediğiniz miktarda kredi çekmektedir. Bankaların kara listesinde olan ya da sicili bozuk kişilerin faydalanabilmesi amacıyla tasarlanmış olan bu kampanya anlaştığınız firmalar tarafından bankadan sizin adınıza kredi çekebilmenizi sağlamaktadır.