İçeriğe geç

Para Bulma Duası

İnsanın her daim nakit paraya ihtiyacı olabilir. En önemlisi sağlık sorunları için, ev sahibi olmak için, borçlarını kapatmak için, eğitimi için, yaşamının devamını sağlayabilmek için paraya ihtiyaç olabilir. Hayatımızda para kazanmak için elimizden geleni yapabiliriz. Hatta gerektiğinden çok daha fazla çalışırız ama bazı şeylere yetmez. Bunun için nereden para bulacağımızı da bilemeyiz. Bu tür durumlarda manevi şeylere sığınmak belki çok inanmasak bile, bizi psikolojik olarak rahatlatacağı kesin.Dua etmek, Allah tan yardım istemek hayatımızda bazı değişikliklere sebep olabilir. En başta olan şey inanmaktır. İnanarak dua etmek gerçekten bizi hem rahatlatır hemde umudun verdiği güçle kendimizi daha mutlu hissedebiliriz. Unutulmamalıdır ki, maneviyat bizi ayakta tutar.

Bazı dualar vardır, sıkıntılarımızda her zaman yanımızda biten bir güçtür. Onun için mucizelere inanmak gerekir. Para sıkıntınızın çözümü sağlayacak duaları etmek, bizi en büyük sıkıntılarımızdan kurtarabilir. Öyle bir dua var ki, sizi tüm maddi sıkıntılarından kurtarabilecek. Hatta çoğu kişi tarafından Para yağdıran dua bile denilmektedir. Ama dediğim gibi inanarak okumak en önemlisidir.

Bu dua acil nakit sitesinden şu şekilde alıntılanmıştır:

Ya Rahman Ya Rahim Ya Fettahu Ya Vehhap İfteh Li Kulubi Verzukni Bi la Te Ab

Bu duayı günde 70 defa tam 21 gün okunacaktır. Zaten çok kısa olduğu için ezberlemenizde çok kolaydır. İşinizi yaparak bile kolaylıkla okuyabilirsiniz. Göreceksiniz ki, en kısa zamanda hiç beklemediğiniz bir yerden kısmetiniz çıkacak. Belki hastalık için ihtiyacınız olan parayı bulabileceksiniz. Hepimizin bildiği gibi kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin. Dünyayı ve bütün kainatı yaratan büyük Allah ın gücünü asla unutmayın. Elbette hayatımızda güzel günler olduğu gibi kötü günlerde olacak. Ama sadece kötü günlerde değil, her daim bizi yaratanı unutmamalıyız. Belki her görevimizi yerine getiremiyor olabiliriz. Ama günde sadece 10 dakikamızı bile ayırsak yeter.

Kaynak: http://www.acilnakitparayaihtiyacimvar.com/tag/acil-toplu-para-bulma-duasi

Tarih:Acil Para

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir