İçeriğe geç

1000 TL Kredi Çekmek İstiyorum

Bankalar artık, düşük miktardaki kredi taleplerinizde, sizden çok fazla belge beyanı istemiyorlar. Hatta bazı bankalar, bu kredileri almak istediğinizde, sizden banka şubelerine bile gelmenizi istemeyebiliyorlar. Tabi ki, bu tarz kredi başvurunuz için önceden bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Bunun için bankadan maaş almanız ya da düzenli olarak bankanın kredi kartını kullanıyor olmanız yeterli. 1000 TL kredi çekmek istiyorum dediğinizde, tek tek bankalara gitmeniz gerekmiyor. Hatta bunun için özel bir kredi başvurusu bile yapmanıza gerek yok. Bazı bankalar özellikle maaş müşterilerine, ek hesap tanımlaması yapıyorlar. Bunlar genel olarak 500 lira limitli olsalar da, özel hatlarına atacağınız bir kısa mesaj ile bu limiti yükseltebiliyorsunuz. Yine kredi kartı müşterilerinin bazılarına da anında hızlı kredi konsepti ile kredi imkanı sunuyorlar. Bu krediler için başvuruları, cep telefonunuzdan kısa mesaj atarak, internetten ya da atmden başvuru yaparak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Acil 1000 TL Paraya İhtiyacım Var

acil para ihtiyacı
acil para ihtiyacı

Paranız, sisteme kayıtlı onay mesajınız geldikten hemen sonra hesabınıza geçiyor. Siz de dilerseniz atmlerden hemen paranızı çekebiliyorsunuz ya da dilerseniz, alış verişlerinizi bankamatik kartı ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu konuda verebileceğimiz ufak bir tüyo ise, bankamatik ya da kredi kartınızla yapabileceğiniz ödemeleri nakit para çekerek gerçekleştirmemeniz. Bankamatik kartınız ile kredi kartınızla alış veriş yaparak puan kazanabilmeniz yanı sıra, nakit para çekimi yerine kart kullanarak alış veriş ya da ödeme yapmak, kredi notu puanınızda da artı yönde etkili olacaktır.

Bankalardan 1000 lira kredi çekmek istiyorum dediğinizde, yukarıdaki imkanlardan faydalanmak istiyorsanız, maalesef ki yine kredi notu puanınızın yüksek olması gerekir. Fakat, bu kadar düşük bir meblağa genel olarak bütün bankalar tarafından onaylanır. Ancak, kredi notunuz riskli ya da çok riskli bölgede yer alıyorsa, bu limitte krediyi bile onaylatamayabilirsiniz. Böyle bir durumda, kredi notunuzu yükseltmek için, borçlarınızı düzenli olarak ödemeniz gerekir. Bu miktarda bir nakte ihtiyaç duyduğunuzda, özel bir şirkette uzun süre çalışıyorsanız, son dönem uygulamalarından yararlanarak, çalıştığınız şirketten kredi talebinde bulunabilirsiniz. Bazı şirketler bu konuda çalışanlarına destek veriyorlar.

Tarih:Kredi Notu

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir