İçeriğe geç

Ay: Temmuz 2016

Ankara’da Senetle Kredi Veren Şahıslar

Ankara’da oturan ve bankalardan kredi alamayan kişiler alternatif kredi alma yöntemleri ile birlikte istedikleri kredileri anında alabilmektedir. Bankalardaki kredi notu kısıtlaması nedeniyle kredi alamayan kişiler için sağlanan bu imkanlar sonucunda en uygun faiz oranlarıyla birlikte krediler anında verilmektedir. Ankara başta olmak üzere İstanbul ve diğer illerle de senetle veya komisyonla kredi veren şahıslar ile sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Kredi Çıkartan Kişiler

(Biz kredinizi çekelim siz ödeyin) gibi kredi alabilecek olan kişiler için özel olarak kredi temini sağlayan ve kredi çıkartan kişiler artık daha geniş bir alanda hizmet verebiliyor. Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerde ve daha Türkiye’nin birçok noktasında bu kişilere ulaşabilirsiniz. Kredi çıkartan kişiler için her zaman gerekli olan bilgileri doğruluğunun bilinmesi gerekir. Bu kişilerin kimler olduğunu ve bu kişilerin ilgili bilgilerini bizim sitemi üzerinden görebilirsiniz.

Paraya İhtiyacım Var Ama Kredi Çekemiyorum

Herkesin her an acil durumlar için paraya ihtiyacı olabilir. Paraya ihtiyacım var ama kredi çekemiyorum diyorsanız sizler için özel olarak verilen kredi yöntemlerini kullanabilirsiniz. Krediler artık bankalar haricinde de alternatif olarak yöntemler halinde verilebilmektedir. Paraya ihtiyacım var diyorsanız senetle veya komisyonla kredi alabilirsiniz.

Bankadan Nasıl Kredi Alırım? Nasıl Kredi Çekebilirim?

Bankadan kredi çekebilmek için, SGK lı bir işte en az 6 ay çalışıyor olmanız gerekmektedir. Tabi bunun yanında kredi notunuzun yüksek olması da. Eğer daha önceki bankalar ile yaptığınız işlemleriniz sonucundaki ödemelerinizi düzenli yapmışsanız, kredi notunuz yüksek olur. Eğer ödemelerinizi düzenli yapmamışsanız, kredi notunuz düşük olur.