Vakıf Katılım V Kart Para Çekme

Vakıf Katılım V Kart vadesiz bir hesap kartı olarak işlem yapılabilen bir hizmettir. Bu kart sayesinde günün her anında para çekebilir ve istediğiniz hesaba para gönderebilirsiniz. Üstelik Vakıf Katılım V Kart yıllık kart ücreti ve kart aidatı gibi masrafları kullanıcılarından almamaktadır. Bu özelliği sayesinde Türkiye’nin her yerinde önemli bir müşteri kitlesi edinmiştir. Vakıf Katılım V Kart para çekme işlemlerinde ilk olarak kartınızla bankamatikte işlem yapmanız gerekir.

Şifrenizi girdikten sonra menüde yer alan para çekme bölümünü kullanabilirsiniz. 10 ve katları olarak çekilebilen para sayesinde işlemlerinizi kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz. Ayrıca isterseniz para çektiğinize dair bir makbuz da alabilirsiniz.

Vakıf Katılım tarafından hazırlanan V Kart para çekme işlemleri sayesinde her zaman nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu kart üzerinde yer alan Mastercard ve Visa logolarının bulunduğu her bankamatikten de para çekme şansına sahipsiniz.  Bu kart ile yurt içinde ve yurt dışın da para çekebilirsiniz. Ancak bu logoların olduğuna lütfen emin olunuz.

Sosyal Medyada Varmısın?