Taşıt Kredileri Kaç Yaşa Kadar Verilir?

taşıt kredisi

Ülkemizin özellikle de büyük şehirlerimizin kalabalık olduğundan hepimiz şikayet ederiz, işe gelip giderken toplu taşıma araçlarını kullananlarımız yoldan çok şikayet ederiz ve bizi iş değil yol yoruyor deriz. Ve en büyük hayalimiz bir taşıta sahip olmaktır zaten günümüzde artık taşıtlar lüks değil ihtiyaç haline geldi. İşte bunun için taşıt sahibi olmanın yollarını aramaya başlarız.

İkinci El Araçlar için Taşıt Kredileri

Bankaların ihtiyaç kredisi gibi sunduğu taşıt kredileri imkanı bunun için en güzel yol ancak belli şartlar ile. Hatta sıfır taşıta gücü yetmeyen kişiler için 2. el taşıtlar için bile kredi kullandırıyor. Ancak bu tarz bir krediyi kullanabilmek için bazı şartlar gerekmekte üstelik bu sefer hem krediyi kullanacak kişi için hemde alınacak taşıt için.  Tıpkı ihtiyaç kredisinde olduğu gibi gelir belgesi, ikametgah yada adınıza kayıtlı fatura.

İkinci El Araçlarda Yaş Sınırı Var Mı?

Bunlar hariç taşıt için alınacak taşıtın yaş sınırını geçmemiş olması gerekmekte. İkinci el taşıt kredilerinde araç yaş sınırının 8 olması gerekmekte ancak garanti bankası bu yaş sınırını 10’a kadar çıkarıp 10 yaşında bir taşıt için kredi kullanma imkanı sundu.

Sosyal Medyada Varmısın?