Kredi Kartı Başvurum Gözükmüyor

Bankaların sunmakta olduğu pek çok farklı hizmet mevcut olsa da bunlar arasında en çok tercih edilenleri arasında ilk sırada olan şüphe yok ki kredi kartları olmakta ve ülkemizdeki hemen hemen herkesin en az bir tane kredi kartı mevcut olmaktadır. Bu aşamada kredi kartı olmayan kişiler de adı geçen bankacılık hizmetinden faydalanmak amacı ile bankalara hizmet talebi oluşturmakta ancak kimi zaman bu aşamada bazı sıkıntılar yaşanmakta bunlar arasında en sık yaşanan da “kredi kartı başvurum gözükmüyor”  başlığında bankalara bildirilmektedir. Adı geçen problem bir hayli sık yaşanmakta ve pek çok kişi de bu durumdan mustarip olduğu için bugünkü yazımızda kredi kartı başvurusu banka kayıtlarında görünmeyen kişilere fikir vermesi amacı ile merak edilen konular açıklanmaya çalışılmaktadır.

Eğer sizin bankanıza yapmış olduğunuz kredi kartı talebi ile alakalı olarak herhangi bir bilgi yoksa yapmanız gereken işlemler yazımızın devamında mevcuttur.

İnternet Üzerinden Sorgulama Yapmak

İlk aşamada tavsiyemiz bankanıza ait olan internet sitesi aracılığı ile sorgulama yapmaktır. Bunun için faydalanacağınız sistem ise hemen hemen her bankanın sitesinde mevcut olan kartım nerede uygulamasıdır. Bu uygulama başvuru yaptığınız kart ile alakalı olan her türlü işlemi ve aynı zamanda kartınızın nerede olduğunu da öğrenebilirsiniz.  Ancak kimi banka bahsi geçen bu uygulamayı kullanmamakta ve bu yüzden de kart başvurusu gözükmeyen kişiler ne yapacağını bilememektedir. Diğer bir alternatif kart sorgulama işlemi yapmak için bankaların çağrı merkezini aramaktır.


Çağrı Merkezlerinden Bilgi Almak

Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere bazı bankalar internet üzerinden kart sorgulama işlemi yapma hizmeti sunmasa da çağrı merkezleri ile adı geçen işlemi yapma olanağını sunan bankalar yok denecek kadar az olmaktadır. Bu yüzden de eğer kart başvurunuz gözükmüyor ise bankanıza ait olan yedi gün yirmi dört saat hizmet veren müşteri temsilcilerini arayarak bahsi geçen konuda oldukça kapsamlı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bunların dışında banka şubelerinden ve ATM’lerden de bilgi alma olanağınız mevcuttur.

Sosyal Medyada Varmısın?