Garanti Money Kart Özellikleri ve Başvurusu

moneycard

Hem bonus hem de money kazandıran kredi kartı olan, Garanti money kart özellikleri ve başvurusu işlemleri, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilen işlemlerdir. Bu karta sahip olanlar, migros, 5m migros, tansaş ve macrocenter mağazalarından, alışveriş yapmaları halinde, money kazanma şansına sahip olmaktadır. Bahse konu mağazalardan alışveriş yapanlar, aldıkları her üründe, anında indirim kazanmaktadır. Eğer, ismi geçen mağazalardan alışveriş yapılır ve şanslı müşteri olarak belirlerseniz, money bonus, alışverişlerin bedava yapılmasına da imkan sağlamaktadır. Ayrıca, kredi kartı, bütün bonus üye iş yerlerinde de geçerli olup, tüm kampanyalardan yararlanma imkanını sağlamaktadır. Bonus kredi kartların vermiş olduğu tüm ayrıcalıklar, bu kredi kartında da geçerli durumda bulunmaktadır. Garanti money kart özellikleri ve başvurusu işlemlerinde, izlenebilecek, 3 farklı yöntem bulunmaktadır.

Garanti Money Kart Başvuru Sonucu Sorgulama

Garanti money kart özellikleri ve başvurusu işlemini başlatmak istiyor iseniz, internet bankacılığı yöntemini, alo garanti hattını ya da garanti şubelerini kullanabilirsiniz. Alo garanti hattı üzerinden, başvuru yapmak istiyor iseniz, aramanız gereken numara, 444 0 333 olarak karşınıza çıkacaktır. Garanti şubelerini tercih eder iseniz, şubede görevli müşteri temsilcileri ile görüşmeniz ve başvurunuzu iletmeniz yeterli gelmektedir.

İnternet bankacılığında ise, bireysel müşteriler bölümüne gelmeli, kartlar seçeneğinden başvuru yapmalısınız. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın, olumlu yanıt verilmesi halinde, kartınız, 10 gün gibi bir süreç içerisinde, adresinize teslim edilecektir.

Sosyal Medyada Varmısın?