Akbank Kredi Kartı Başvuru Sonucu Ne Zaman Belli Olur?

Ülkemizde en çok tercih edilen özel sermayeli bankalardan biri de Akbank olmak ile beraber bu yerden en çok talep edilen hizmet de kredi kartları olmaktadır. Bu yerden kredi kartı almak amacı ile adı geçen bankaya talep oluşturmuş olan kişiler ise “Akbank kredi kartı başvuru sonucu ne zaman belli olur?” diye merak etmektedir. Bu aşmada bilgi almak amacı ile yapılacak olan işlemlerden bazıları ise yazımızın devamında belirtildiği gibi olmaktadır.

Akbank Kredi Kartı Başvurum Ne Oldu?

Kredi kartları günümüzde en çok kullanılan ödeme araçlarından biri olmak ile beraber bilhassa son yıllarda nerede ise paranın yerine geçtiğini söylemek de mümkün olmaktadır. Bu yüzden de ülkemizde mevcut olan bankaların hemen hemen hepsi müşterilerini kredi kartı hizmeti sunmakta ve bunlar arasında yazımızın başında da belirttiğimiz üzere Akbank da mevcut olmaktadır.

Bu bankadan kredi kartı almak için başvuru oluşturan ve onay da alan kişiler söz konusu kartın akıbeti ile alakalı olarak bilgi almak istedikleri zaman aşağıda belirtilmekte olan yollardan kendilerine en uygun olanı kullanabilirler.

İnternetten Kredi Kartı Nerede Öğrenme

Bu aşamada yapacağınız olan işlem adı geçen bankaya ait olan “başvurum nerede” adlı sistemi kullanmaktır. Bu sistem kartınızın nerede olduğu ve ne zaman elinize geçeceği ile alakalı olarak en sağlıklı bilgiyi edinmenizi amaçlamak ile beraber yapmanız gereken işlemler aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. İlk olarak adı geçen uygulamaya giriş yapmak adına http://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/basvurum-nerede.aspx adresine tıklamanız gerekmektedir.
  2. Bu siteye giriş yaptıktan sonra kartınızın nerede olduğuna dair bilgi almak için bu bankaya ait olan müşteri numaranızı ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Daha sonra da Akbank internet bankacılığı şifrenizi girmelisiniz.
  3. Daha sonra giriş yapmak sureti ile kartınızın nerede olduğunu öğrenme olanağı yakalayabilirsiniz.

Bunun haricinde detaylı olarak bilgi alma olanağı bulabileceğiniz bir başka sistem de adı geçen bankaya ait olan çağrı merkezi olmakta ve 444 25 25 numaralı hat üzerinden yedi gün yirmi dört saat bilgi alma olanağınız mevcut olmaktadır.

Sosyal Medyada Varmısın?