Ziraat Bankası Senetle Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası tarafından sunulan, ihtiyaç kredileri kapsamında, özellikle iş yerlerini desteklemeye yönelik yeni kampanyalar bulunuyor. Bu kampanyalar içerisinde, şirketinizin borçlarını kapamaya yönelik kredi alabileceğiniz gibi, şirketinizi geliştirmek için, iş geliştirme kredileri de alabilirsiniz. İş geliştirme kredi için, şirket başvurularında evrakların eksiksiz olarak sunulması gerekir. Bu evraklarda herhangi bir eksiklik yaşanıldığı takdirde, banka kredisi almanız da zorlanabilir. Ziraat Bankası tarafından sunulan iş yeri kredileri arasında, son dönemlerde en çok başvuru alan kredi ise, Ziraat Bankası senetle kredi başvurusu.

Bu kredi sayesinde, şirketinizin tüm nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsunuz. Üstelik diğer kredi çeşitleri gibi, sizden çok daha fazla teminat istenmiyor. Bu kredide tek önemli olunan, kredi için banka teminatına verilen senetlerin karşılığının olması. Bu da zaten banka tarafından araştırılarak, kredi onayınızı etkiliyor. Yani senetlerin karşılığının olup olmadığı araştırıldıktan sonra, herhangi bir sorun yoksa, krediniz onaylanıyor. Siz de böylece şirketinizdeki tüm acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası senetle kredi başvurusu şahıslar için kullanılabilir ya da başvuru yapılabilir bir kredi türü değil maalesef. Resmi olarak geçerliliği bulunan senetlerle, şirket başvuruları yapılabiliyor. Bilindiği gibi her ne kadar eskisi kadar yaygın olmasa da, senetle hala alış veriş ya da iş talebi yapılabiliyor. Yasal olarak da hala geçerliliği var. Bu yüzden de bankalar bu yasal geçerliliği olan belgelerle işlem yapabiliyorlar. Yapılan bu işlemler için de, yine banka bazı şartları ön koşul olarak sunabiliyor. Bu koşulların başında, henüz vadesi gelmemiş olan, gerçek ticari işlemlerden doğan Kombiyo Senetlerin kullanılması gerektiği. Bu şekildeki bir kredide, kredi notunuz düşük olsa dahi, şirketiniz için kredi kullanma şansınız bulunuyor.

Banka resmi internet sayfasında mevcut kredi kampanyası ile ilgili olarak, henüz bir bitiş tarihi yayımlamamış durumda. Kampanya ile ilgili daha fazla ayrıntılı bilgi öğrenmek istiyorsanız, banka şubelerine de bireysel olarak başvuru yapabilirsiniz. Şirket için banka kredi başvurularında ise, sadece şirket yetkilileri, gerekli olan evraklarla başvuru yapabilirler.

Sosyal Medyada Varmısın?