YapıKredi Sms Kredi Başvurusu 4411

Bankalardan kredi başvurusu yapmak için, pek çok yöntem var. Bu yöntemler arasında da en kolayı belki de, cep telefonunuzla, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden başvuru yapabilme sistemi. Eski dönemde cep telefonları ile kısa mesaj atarak kredi başvurusu yapmak oldukça rağbet görürken, şimdilerde akıllı telefon ve tablet kullananların sayısında ciddi artık yaşandığı için, bunlara yükleyeceğiniz internet şubesi ara yüz programları ile de, dilediğiniz kadar, dilediğiniz yerden, dilediğiniz zaman kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Bu da, kredi başvuruları sayısında ciddi artışların yaşanmasına neden oldu. Sonuç olarak, yaşanılan dönem içerisinde, kazanılan tek bir maaş ile, geçinmek sanıldığından çok daha zor. Bu yüzden, krediye ya da kredi kartına ihtiyaç duymadan ev geçindiren kişi sayısı neredeyse yok denilecek kadar az. Yapıkredi sms başvurusu sistemi de bu sistemler arasında en kolay olanı. Kısa mesaj ile ya da internetten başvuru yapmak isterseniz, öncelikli olarak kredi notu sorgulamayı ihmal etmeyin. Eğer kredi notunuzda kısmi bir düşme söz konusu ise, kredi başvurunuzu internetten değil, banka şubelerinden yapmayı tercih etmelisiniz. Bu sayede kredinizin onayla ihtimali ve imkanları ile ilgili olarak, bireysel müşteri temsilcinize danışma imkanınız ortaya çıkar.

Bankalar arasında en çok bireysel müşteri sahibi olan YapıKredi Bankası, sms bankacılığında da müşterilerine büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu kolaylıklar sayesinde de ihtiyaç duyulan nakit parayı anında hesabınıza aktarıyor.

Yapıkredi sms kredi başvurusu için yapmanız gerekenler ise oldukça kolay; kredi başvurusu için öncelikli olarak başvuru yapmak istediğiniz kredi türü (bireysel ya da konut yazarak), TC kimlik numaranız, aylık net gelirinizi yazarak (her bilgi arasında bir boşluk bırakmalısınız), 4411’e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Kredi başvuru cevabınız sadece bir kaç dakika içerisinde cep telefonunuza kısa mesaj olarak gönderilir. Fakat, eğer başvuru yaptığınız kredi konut kredisi ise, cevabınız bir kaç gün sürebilir. Bu yüzden konut kredilerinde en iyi ve sağlıklı başvuru yöntemi hala banka şubelerinden başvuru yapmaktır.

Sosyal Medyada Varmısın?