Ticari Kart Veren Bankalar Hangileri?

Kredi kartları hemen hemen herkes için en çok kullanılan bankacılık hizmetleri arasında bulunmakla beraber ticaret işi ile uğraşmakta olan kişilere özel olarak sunmakta oldukları kredi kartları bulunmaktadır. Söz konusu olan bu hizmetten faydalanmak isteyen kişiler ticari kart veren bankaları araştırmakta ve bu ticari kartlar kimlere verilir merak etmektedir.

Ülkemizde hemen hemen her banka ticari kart vermekle birlikte bunlardan bazıları aşağıda sıralandığı gibidir:

  1. Türkiye Ekonomi Bankası Ticari Kredi Kartı: TEB Bonus Business; şirketlere ve esnaflara verilmekte olan bu kart ile belli başlı yerlerden indirimli alışveriş yapma olanağımız bulunmakla birlikte bu kartın aidatı 95 Türk Lirası olup, faiz oranı ise yüzde 2.02 olarak belirlenmiştir.
  2. Türkiye Ekonomi Bankası Ticari Kredi Kartı: TEB World Businiess Card; Türkiye Ekonomi Bankası’nın diğer olanağı gibş kart da oldukça güzel şartlarda indirimler içermekle birlikte yıllık kart aidatı ve faiz oranı da TEB Bonus kart ile aynı olup 95 Türk Lirası ve yüzde 2.02’dir.

 

  1. Halk Bankası Ticari Kredi Kartı: Paraf Businiess; bu kart ile yine pek çok ayrıcalıktan yararlanma olanağımız bulunmakla birlikte yıllık olarak belirlenmiş olan kart aidatı 75 Türk Lirası, faiz oranı ise yine yüzde 2.02’dir.

 

  1. Tekstilbank Ticari Kredi Kartı: Bonus Business; ticari kredi almış olan ve ticarethane işleten kişilere verilen bu kart ile pek çok indirimden faydalanma olanağımız bulunmaktadır. Bu hizmete ait yıllık kart aidatı kişiden kişiye değişmekle birlikte uygulanmakta olan faiz oranı yüzde 2.02’dir.

 

  1. İş Bankası Ticari Kredi Kartı: Vadematik; oldukça yüksek limitlere sahip olan bu kart ile ticari işletmemize ait olan tüm harcamaları büyük bir kolaylık ile yapma olanağımız mevcut olmaktadır. Söz konusu olan bu kullanışlı karta ait yıllık aidat ücret, 65 Türk Lirası olmakla birlikte, faiz oranı da yüzde 2,02 olarak tespit edilmiştir.

 

  1. Finans Bankası Ticari Kredi Kartı: KOBİ Card Finans Businiess; bu kart da oldukça kullanışlı ve avantajlı bir kart olup yıllık aidatı 89 TL, faizi ise yüzde 2.02’dir.

 

Sosyal Medyada Varmısın?