Teknosa kredi kartına kaç taksit yapıyor

Teknosa 25 Temmuz 2000 tarihinden beri faaliyet göstermekte olan elektronik eşya perakendecisidir. 2012 yılı itibariyle 81 ilde 300 mağazasıyla oldukça yaygın bir satış ağına sahiptir. Müşterilerine müthiş fırsatlar sunarak Türkiye’de teknolojide lider şirketlerden bir tanesi haline gelmiştir. Dönem dönem de yaptığı avantajlı kredi kartı kampanyalarıyla bütçenizi düşünmeden alışveriş yapmanızı sağlamaktadır. 

Yeni bir yılı karşılayacağımız 2016’nın şu son günlerinde  üstelik 31.Aralık.2016 tarihine kadar birçok kredi kartı ile düzenlediği kampanya koşullarıyla istediğiniz teknoloji ürünlerini kendinize alabilirsiniz veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz:

-Axess  – 6 veya 12 aya kadar taksit seçeneği- Beyaz eşya, küçük ev aletleri, elektrikli süpürge, kişisel bakım ürünleri ve Disney Collection. Ticari kartlarda da geçerlidir. Axess kart kullanarak teknosa mağazaları ve teknosa internet mağazasından yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL değerinde chip para kazanacaksınız. Kampanya katılımı için “TEKNOSA” yazıp 4566’a sms gönderilmelidir. Kampanyada kazanılan chip paralar sadece Teknosa mağazalarından yapılacak alışverişlerde kullanılabilecektir. Chip paralar yüklendikten sonra 15.0cak. 2017 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip paralar silinecektir.

-Bonus – 6 veya 12 aya kadar taksit seçeneği- Beyaz eşya, küçük ev aletleri, elektrikli süpürge, kişisel bakım ürünleri ve Disney Collection. Taksitli harcamanın Garanti POS’larından yapılması gereklidir. (cep telefonu hariç) Ayrıca 17-31 Aralık 2016 tarihleri arasında bonus kredi kart ile Teknosa mağazalarından ve teknosa internet sitesinden yapacağınız  1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL değerinde bonus kazanacaksınız. Kampanyaya katılabilmek için “EVET TEKNOSA”yazıp kartın son 6 hanesiyle birlikte 3340’a sms gönderilmelidir.

-ParafCard – ParafCard ile yapılan 100 TL ve üzerinde ki alışverişler de 2 taksit seçeneğine +4 taksit seçeneği sunulacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için ödemenin Parafcard pos cihazından işlem yapılmış olmalıdır. (cep telefonu hariç)

-Maximum- Maximum kart özelliği olan tüm kredi kartlarında 5 taksit seçeneği (cep telefonu hariç)

-Word – Word kart özelliği olan tüm kredi kartlarında 5 taksit seçeneği (cep telefonu hariç)

-Card Finans – Card Finans ile yapılan 100 TL ve üzerinde ki alışverişlerde 5 taksit seçeneği (cep telefonu hariç)

-Advantage- Hsbc Advantage Kredi kartları ( ticari kartlar hariç ) ile yapılan alışverişlerde 5 taksit seçeneği (cep telefonu hariç)

 

Sosyal Medyada Varmısın?