TEB Kredi Kartı Borç Sorgulama

Ödeme araçları arasında son yılların en popüler sistemi hiç şüphe yok ki kredi kartları olmakta ve bu yüzden ülkemizde bulunmakta olan bankaların hemen hemen hepsi adı geçen hizmeti son derece kapsamlı bir şekilde müşterilerine sunmaktadır. Bunlar arasında son zamanlarda en çok dikkat çekeni ise TEB yani tam adı ile Türkiye Ekonomi Bankası olmak ile beraber bahsi geçen hizmet kapsamında yapılacak  olan işlemlerden biri de TEB kredi kartı borç sorgulama olmaktadır. Eğer sizin de kullanmakta olduğunuz kredi kartı adı geçen bu bankaya ait ise ve hali hazırda mevcut olan borcunuz ile alakalı olarak detaylı bilgi almak istiyorsanız bu aşamada yapmanız gerekenler yazımızın devamında mevcut olmaktadır.

TEB Mobil Bankacılık ile Kredi Kartı Borç Sorgulama

Mevcut olan kredi kartınız ile alakalı olarak güncel borç sorgulama işlemi yapacağınız zaman sizin için en kolay ve aynı zamanda en pratik olan sistem mobil bankacılık uygulaması aracılığı ile bahsi geçen bu işlemi yapmaktır. Bunun için ise ilk olarak uygulamayı indirmeniz daha sonra da giriş yapmak adına gerekli olan bilgileri edinmeniz gerekmektedir. Bunun için ise mobil bankacılık uygulamasının yönlendirmelerini takip edebilir ya da bankanıza ait olan 0850 200 0 666 numaralı çağrı merkezi üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile alakalı bilgi alabilirsiniz.

Daha sonra mevzu bahis olan bu bilgiler giriş işlemini sağlamalı ve ana menü üzerinden kartlarım sekmesine tıklamalısınız. Buradan mevcut olan tüm borçlarının ile ilgili olan her türlü detayı son derece rahat bir şekilde öğrenebilir ve istediğiniz zaman da takibini ve aynı zamanda kontrolünü yapabilirsiniz.

TEB Çağrı Merkezi Aracılığı ile Kredi Kartı Borç Sorgulama

Bu aşamada bilgi alabileceğiniz diğer bir sistem de adı geçen bankanın çağrı merkezidir. Çünkü bu seçenek dahilinde de istediğiniz her zaman borç sorgulama işlemi yapma olanağınız mevcut olmaktadır. Bunun için ise yapılacak olan tek şey yukarıda da belirttiğimiz üzere 0850 200 0 666 numaralı çağrı merkezini aramaktır.

Bunların dışında uygulayabileceğiniz yöntemler arasında banka şubelerine gitmek ve ATM’lerden bilgi almak gibi seçenekler de mevcut olmaktadır.

Sosyal Medyada Varmısın?