Sms ile Kredi Sorgulama Denizbank

Denizbank smsle kredi başvurusu

Banka kredisi başvurusu yapacağınız zaman, öncelikli olarak kredi notu sorgulama işlemi yaptırmayı ihmal etmeyin. Fakat, daha önce bankalarda kredi ya da kredi kartı borcu sorunu yaşamadıysanız, düzenli olarak aylık sabit bir geliriniz varsa, banka kredilerine başvuru yapmak için kredi notu sorgulama işlemi yapmanıza hiç gerek kalmayacaktır. Bu tarz sorunlar yaşamadıysanız, banka kredisi alırken de sorun yaşamazsınız. Fakat, öncesinde sorunlar yaşadıysanız, kredi sicil kaydınızda sıkıntı varsa, kredi başvurusu yapmadan önce kredi notunuzu sorgulamalısınız. Ayrıca, sorgulama yaptığınız zaman, notunuz sandığınızdan daha düşük çıkarsa, kredi başvurusu yapmadan önce, kredi not puanınızı yükseltme yoluna gitmelisiniz.

Sms ile kredi sorgulama Denizbank tarafından müşterilerine sunulan bir hizmet. Özellikle konut kredisi gibi araştırma gerektiren ya da şubelerden yapılmış sorunlu kredi başvurularının sonuçlanması biraz zaman almaktadır. Bu yüzden, kredinizin ne aşamada olduğunu Denizbank’tan yaptığınız kredi başvuruları için geçerli olmak koşulu ile sorgulama gerçekleştirilebilir. Kredi başvurunuzun hızlı onaylanmasını istiyorsanız ve kredi notu ve gelir belgesi beyanınızda sıkıntılı bir durum söz konusu ise, kredi başvurunuzu internetten değil, banka şubelerinden yapmanız çok daha faydalı olacaktır. Banka şubelerindeki bireysel müşteri temsilcileri sizi yönlendirecektir.

Denizbank sms ile kredi sorgulama sisteminden yararlanarak, kredinizin hangi aşamada olduğunu öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken ise; KREDİM yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, TC kimlik numaranızı yazıp, 3280’e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Kredi cevabınız ve başvuru yaptığınız kredi sonucunuz sadece 5 dakika içerisinde kısa mesaj ile size bildirilecektir. Bireysel ihtiyaç kredilerinde onaylanma ön koşulu bilindiği gibi kredi notunun yeterli yükseklikte olmasıdır. Kredi notunun mantığı ise, kredi notunuz düşük ise, aldığınız borçları zamanında ödemediğiniz anlamına gelmektedir. Bu tanımdan yola çıkarak, borcunuzu ödemezseniz, yeniden borç alamazsınız. Kredi notunun en basit şekilde açıklaması bu yöndedir. Kredi notunuzu yükseltmek istiyorsanız borçlarınızı zamanında eksiksiz ödemelisiniz ki, bankalar borcunuza sadık olduğunuzu görebilirler.

Sosyal Medyada Varmısın?