Sicilim Bozuk Hangi Bankadan Kredi Alabilirim

Hayatımız boyunca farklı farklı sıkıntılar yaşarız. Bu sıkıntılar arsında insanları en çok zorlayanlar ise maddi sıkıntılardır. Her insanın maddi problemlerin üstesinden kendi başına gelmesi imkansızdır ve bu sebeptendir ki para sıkıntısı çeken kişiler çözüm arayışları içerisine girmektedirler. Söz konusu bu çözüm arayışı içerisinde insanların aklına ilk gelen seçenek de banka kredileri olmaktadır. Günümüzde pek çok banka kredi hizmeti vererek insanların nakdi sıkıntılarına çözüm sunmayı hedeflemektedirler.

Sicilim Bozuk Nasıl Kredi Alabilirim?

Bankalar ise asıl amaçları müşterilerine hizmet vermek olmasına rağmen her müşterinin kredi talebine de onay vermeleri mümkün değildir.  Bankaların müşteri seçerken asıl kıstasları geri ödemelerini düzgün yapıp yapamayacakları olmaktadır. Bu yüzden de sicil düzgünlüğü bilhassa önemsemekte ve kredi talebinde bulunan kişilerin kredi notu durumuna ve siciline göre onay verip vermemek konusunda karar almaktadırlar. Sicili hiç iç açıcı olmayan ihtiyaç sahipleri için sonuç olumsuz olmakta ve kredi taleplerine cevap verilmemektedir. Ancak bu gibi durumlarda ihtiyaç sahiplerinin ümitsizliğe kapılmasına gerek yoktur. Çünkü kredi notu, bu aşamada çok önemli olsa da bazı bankalar kredi notumuzun düşük olmasını ve sicilimizin bozuk olmasını göz ardı edebilmektedirler.

Sicilimizi ve kredi notumuzu önemsemeksizin kredi talebimize cevap verecek bankalardan bahsedecek olursak, pek çoğunun  yeni açılmış  ve müşteri arayışında içerisinde olan bankalar olduğunu görmemiz mümkündür. Bankacılık piyasasına yeni giriş yapmış olan  bu bankalar müşteri toplamak ve yeni üyesi oldukları  bankacılık sektöründe  varlıklarını sürdürebilmek adına  sicil bozukluğunu  önemsemeksizin  bu durumdaki insanlara da kredi vermektedirler. Böylece sicili düzgün olmayan kişiler de nakdi problemleri için çözüm olanağı bulabilmektedirler.

Sicil bozukluğuna bakmadan kredi veren bankalar ise şöyle sıralanabilir: ING Bank, Denizbank, Odeabank Kuveyt Türk, Albaraka, Enpara ve Türkiye Finans Bankası ‘dır.

Bunların haricinde sicili bozuk kişiler için aracı firmalar bulunmakta ve en kötü sicile bile kredi çıkarmaktadırlar. Günümüzde oldukça çoğalan bu firmalara başvurarak kredimizi onaylatmak yoluna gidebiliriz. Üstelik yaptıkları her iş yasal ve gerekli şartlara uygun olarak yapılmaktadır ve nakit ihtiyacı esnasında güvenle başvurulacak yerler arasında bulunmaktadırlar.

Kaynak : http://www.acilnakit.org/sicilim-bozuk-hangi-banka-kredi-verir/

Sosyal Medyada Varmısın?