Passolig Başvurum Onaylandı mı?

passolig kart

Futbol seven fanatiklerin tepkisini çeken Passolig yani E-Bilet sistemi dönemi başlayalı çok oldu. Futbol müsabakalarına artık PassoLig kartı olmayanların giriş yapmaları engellenmiştir. Passolig Kart ile kağıt bilet devri kapanmıştır. Stadyum girişleri yalnızca PassoLig kart ile yapılacaktır. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu’nun getirdiği E-Bilet sistemi Passolig kart stadyumlara girişi sağlayan sportif kimlik kartı olup alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük ihtiyaçlar içinde bir çok alanda kullanabilecek yapıdadır.

Maçlara gitmek isteyen taraftarlar www.passolig.com.tr internet sitesi ve satış noktalarından Passolig kartlarını alabilecekler.  Passolig kartları ister internetten ister cep telefonundan kolayca alabiliyorsunuz. Passolig kart almak isteyen taraftarlar başvuru formunu doldurup fotoğraflarını yükleyecek ve ödemeyi gerçekleştirecektirler. Eğer passolig kartınız elinize ulaşmadıysa stadyum girişlerinde tek kullanımlık bilet ile giriş yapabileceksiniz.

Sonrasında passolig kart isteyen kişilere kurye ile adresine gönderilebilecek. Veya stadyum gişeleri ya da belirli PTT şubelerinden teslim edilebilecektir. Passolig kartınızın onaylanıp onaylanmadığını 08507243344 Numaralı hattı arayarak öğrenebilmeniz mümkündür. Kartın sizlere ulaşması yaklaşık 15 günü bulabilmekte olduğunu söylemekte fayda var.

Sosyal Medyada Varmısın?