Parafgünüm Nedir? Ne Avantajı Var

Hayatımızda her konuda seçeneklerin arttığı zamanlardayız. Özellikle alışveriş konusunda ürün seçeneklerinin ve alışveriş yapılacak yerlerin seçenekleri oldukça artmış durumdayken hele ki elimizde de kredi kartımız varsa değmeyin keyfimize. Bankaların rekabeti bu konuda hepimize yaramıştır öyle yada böyle. Her bankanın her kartının farklı avantajları var.

Para puan, chip para taksit sayısı derken her türlü avantajlardan yararlanabiliyoruz. Halkbank kredi kartı olan paraf card’ın kampanyası da tıpkı bu bahsettiğimiz avantajlardan bahsediyor. Parafgünüm adını verdikleri bu kampanya size ait yani kampanyayı ve zamanını siz belirliyorsunuz.

Ayda bir defa kendinizin belirlediği bir günde ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme yada 5 kat parafpara kazanma şansı sunuyor.

Bu kampanyanın en büyük avantajı sizin belirlediğiniz gün olduğu için fırsat kaçırma ihtimalini düşürüyor. Mesela hepimizin kullandığı kartın hesap kesimi ve ödeme tarihleri farklı alışveriş yapacağımız zamanlar farklı. Bu nedenle kampanyaları kaçırmamak için bizim belirlediğimiz gün olduğu için en büyük avantajı bu olsa gerek.

Sosyal Medyada Varmısın?