Makromarket Makro Kart Gold Para ve Puan Sorgulama

Makromarket; geniş ürün yelpazesi ile 13 ilde 165 şube ile hizmet vermeye devam ediyor. Gıdadan giyime, kırtasiye malzemelerinden ev aletlerine kadar birçok ürün reyonlarda yer alıyor. Hizmet kalitesinde gösterdiği özenle, sektörde emin adımlarla gelişmeye ve büyümeye devam eden Makromarket, Makro Kart Gold ile müşteri kazanımını devam ettiriyor. Makro Kart Gold nedir? Nasıl temin edilir? Makro Kart Gold para ve puan sorgulama nasıl yapılır? Yazımızda bu sorularınıza yanıt vermeye çalışacağız.

Makro Gold Kart; Makromarketin müşterileri için sunmuş olduğu fırsat ve indirimlerden yararlanmanın adresidir. Makro Gold Kart kullanarak, birçok indirim ve kampanyadan faydalanmanız mümkün. Makro Gold Kart kullandığınız takdirde Makromarketlerden sağlayacağınız avantajları sizin için sıralamak istedik:

* Mağazadan yaptığınız alışverişler sonucu Makro Para Puan kazanırsınız. Para puanlarınızı ister biriktirin ister ilk kasa ödemenizde tercih sizin.

* Makro puan hediye uygulaması ile puanlarınız hedeflenen kotaya geldiğinde size özel hediye kazanabilirsiniz. Toplam alışveriş tutarınız belirlenen kotaya ulaştığında muhteşem hediyeler sizi bekliyor.

* Ürünlerin üzerinde yer alan Dinolu etiketli ürünler ise indirimli ürünlerdir. Makro Gold Kartınız var ise, bu indirimlerden yararlanmanız hiç de zor olmayacak.

* Gün içerisinde oluşan şok kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Şok kampanyalar, aniden gerçekleşen kısa süreli kampanyalardır.

* Belli saatlerde, mağaza tarafından belirlenen ürünlerde yapılan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

* Bir alana bir bedava kampanyası ile alışveriş yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünün ikincisi anında bedava.

* Çekiliş kampanyalarına katılabilirsiniz,

* Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerinizde size sunulan özel süprizleri yakalama şansınız olur,

* Makro Gold Kart ile yaptığınız tek seferlik alışveriş hedeflenen tutara ulaşırsa kampanyalara ek olarak yüzdelik indirim kazanırsınız.

Makro Gold Kart ile yaptığınız alışverişlerden kazandığınız puanları sorgulamak için detaylı bilgiyi www.makromarket.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda anlık kampanyanlar hakkında bilgi alabilir ve koşullarını öğrenebilirsiniz.

Siz de Makro Gold Kart sahibi olmak ve bu muhteşem avantajlardan faydalanmak istiyorsanız, Makromarketlerden veya www.makromarket.com.tr web adresi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formu üzerindeki bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekir. Sonrasında kartınız anında elinizde.

Sosyal Medyada Varmısın?