Kredi Notu Nasıl Öğrenilir? Fiyatları 2018

kredi notu anlamı

Günlük yaşantımızda bir çok ihtiyacımız oluyor ve bunları karşılayabilmek ve hayatımızı idame ettirebilmek için çalışmak zorundayız, ancak bazen beklenmedik durumlarda küçük yada büyük tutarlarda nakite sıkışabiliyoruz yada ev, araba almak istiyoruz. Ancak bunlar için ya belli bir birikimimiz olacak yada kredi çekeceğiz. Malum kredilerden çoğumuzun ağzı yanmış durumda zor bela ödeyebilen, ödeme ayını geciktiren ya da hiç ödeyemeyen sayımız oldukça fazla.

Bu kredileri ödemede sıkıntı çektiğimizde Maalesef sadece o krediyi değil ileride ihtiyacımız olduğunda tekrar kredi kullanmak istediğimizde de bize zorluk çıkıyor bunun nedeni de “kredi notu”  ödemeler geciktikçe bu not düşüyor ve bankalarla olan alışverişler çıkmaza giriyor. Eskiden bu kredi notunu sadece bankalar bilirdi, kişilere bile kendi notu söylenmez idi, ancak buna bir düzenleme getirildi ve kişilerinde bu notu bilinmesi sağlandı. Kredi notunu öğrenmenin bir yolu bu aralar reklamlarda sıkça gördüğümüz “Findeks” buradan kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.

Kredi Notu Sorgulama Ücretleri

Kredi Notunu Öğrenmenin ücreti ise; paketler halinde sunulmuş ve ilk paket 4,5 TL ancak bunu 12 ay boyunca öğrenebiliyorsunuz. Sunduğu diğer değişik paketler var bunlarında ücretleri farklı, internet sitesinden bakabilirsiniz. Bir diğer yolda gsm operatörlerinden öğrenebiliyorsunuz, bunun için sizden 9 TL’lik sms ücreti alıyorlar.

Sosyal Medyada Varmısın?