Kredi Kartı Biriken Bonuslar

Bankalardan alınan Kredi Kartları çoğu zaman hayatımızda olumlu izler bırakıyor. Yani çoğu yerde bizlere fayda sağlıyor. Ancak kartımızı her zaman olumlu kullanmak gerekiyor. Çünkü sorumsuzca harcanan paralar gibi, kartımızla da hiç düşünmeden harcama yaparsak o zaman gerçekten başımız ağrır. Kredi Kartında Biriken Bonusları hepiniz duymuşsunuzdur.

Yani siz belli yerlerde harcamalar yaptıkça kartınızda Bonuslar birikir. Belli bir miktara geldiği zamanda harcama yaparsınız. Bonus demek ücretsi olarak biriken paralarınızı kullanmanız demektir. Yani bazı alışveriş ve mağazalarda yapacağınız alışverişlerde biriken Bonuları harcayarak bedava alış veriş yapmış olursunuz. Örneğin bir mağazaya gittiniz ve 50 TL civarında alış veriş yaptınız.

Kredi kartınızda da bonus olarak birikmiş 50 TL kadar para var. İşte kasiyer size der ki; “ Efendi Para vermenize gerek yok, Bonus olarak bu alışveriş ücretiniz karşılanıyor” diyerek sizden ücret almaz. İşte bu sayede Bonusu kullanarak birçok yerde kolay yoldan alışveriş yapmış olursunuz. Kartınız her bankaya göre değişir. Yani bankaların hepsi aynı Bonusu vermez. Bazıları vaiz oranları ve Kredi kartı limitinize bakarak Bonus hediyesi verir. Taksitli yada tek çekim yaparak aldığınız ürünlerde Bonus kazanmış olursunuz.

Kredi kartınızın bu yönünden yararlanmak için, bankanızla iletişime geçin yada Müşteri hizmetlerini arayarak kartınızın Bonus kazanma limiti nasıldır diye bilgi alınız.

Sosyal Medyada Varmısın?