İş Bankası Yeni Yıl Kredisi

Ülkemizde sayılı banka kurumları arasında yerini almakta olan İş bankası gerek ürünleri,gerekse şube sayısı açısından oldukça tanınan bir banka kurumu halini almıştır. Yılların vermiş olduğu tecrübesi ve sağlam duruşu sayesinde müşteri taleplerinin oldukça fazla olduğu ve asla yerini kaybetmeyecek olan kurumların arasında yerini almaktadır. Her kurumda olduğu gibi İş bankasının’da gerek faaliyetlerine devam edebilmek adına,gerekse isminin zedelenmemesi adına karlılık derecesini artıracak ürünler üretmek ve ilgili ürünleri finans piyasasında satışa sunmak zorundadır.

Sattığı her ürün üzerinden ciddi karlar elde etmekte olan kurum sürekli olarak bireylerin istekleri analiz ederek ürün çeşitliliğine gitmek durumundadır. Bu nedenle diğer kurumlar ile sürekli rekabet içerisindedir. Şimdilerde 2017 yılına girmemize sayılı günler kala gündemde olan ve neredeyse tüm banka kurumları tarafından birbirinden farklı özelliklerde kampanyalar düzenlenmekte olan yılbaşı kredisi adı altında piyasaya sunulan kredilere iş bankası da ürünü ile katılım göstermektedir.

 İş Bankası Yılbaşı Kredisi Faiz Oranları

Oldukça cazip bir kredi ürünü olan Yeni Yıl kredisi 2018yılına borçlardan kurtulmuş,maddi sıkıntı olmadan girilecek olan yepyeni bir yıl imkanını sunmaktadır. 03/01/2018 tarihine kadar geçerli olarak piyasaya sunulmuş olan bu kredi ürününe ait limitler en az 3.000-TL en fazla ise 50.000-TL olarak belirlenmektedir. Aylık ödemeleri 458-TL olarak 12 ay vadeli olarak sunulan 5.000-TL,1428-TL aylık ödeme yaparak 48 ay vade ile 50.000-TL yeni yıl kredisi kullanabilme olanağı sunmaktadır. İlgili kampanyaya bağlı olarak kullanılmakta olan krediden binde beşlik bir masraf kesintisi yapılmaktadır. Kredi tahsis ücreti adı altında yapılacak olan bu kesinti ile kullandırılmakta olan krediye ait faiz oranları vade ve tutara göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin 5.000 –TL tutarlı 12 ay vadeli,10.000-TL tutarlı 24 ay vadeli kredilerde 1.24 olarak belirlenmekte olan faiz oranları,25.000-TL 36 ay vade,50.000-TL 48 ay vadeli olarak verilmekte olan kredilerde ise 1.14 olarak belirlenmektedir.

 İşbank Yılbaşı Kredisi Başvurusu

Başvuru olanaklarının İş bankası şubelerine veya internet bankacılığı yada müşteri hizmetleri aracılığı ile Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası giriş yapılarak yapılabilmesi üzerinde uygun görülmekte olan başvurulara ait olumlu cevaplar gerekli yöntemler ile talep eden kişilere iletilmektedir. Kullanım aşamasınında 1 günlük bir süreçte yapılabiliyor olması nakit ihtiyaçlarınıza olumlu cevabı hemen verebilmektedir.

Sosyal Medyada Varmısın?