İş Bankası Kredi Başvurusu Takip

iş bankası şube

Geçim sıkıntısı çeken , acil paraya ya da nakde ihtiyacı olan bireyler farklı alternatif arayışlarına girerler. Bu noktada devreye bankalar ya da diğer finansal kaynaklar girer ve bireylere kredi seçeneği sunarlar. Günümüzde kredi almakta krediye başvurmakta oldukça kolaylaşmıştır.

İş Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gelişen teknolojiyle birlikte İş Bankası müşterilerine alternatif kredi başvuru seçenekleri sunmaktadır. Dileyen müşteriler İnternet şubesi’nde “Kredilerim” ya da “Başvuru-Ürünler”  menüsünden hızlı kredi adımlarını takip ederek ya da internet sitesinin anasayfasından “Başvurular” bağıntısından “Krediler” seçeneğiyle kredi başvurusu yapabilirler. Bunun yanısıra İşCep uygulamasının ana menüsünden “Başvurular” ardından “Krediler” seçeneğini kullanabildikleri gibi telefonlarından NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye mesaj atarak yapabilirler.

İş Bankası Kredi Başvuru Cevabı

Dileyen müşteriler ise bankamatikleri kullanarak “Kartlı işlemler” menüsünden “Daha Fazlası  > Başvurular > Kredi” ya da “Kartsız İşlem” menüsünden Başvurular > Kredi adımlarından kolayca kredi başvurusu yapabildikleri gibi  0 850 724 0 724 numaralı telefon şubeleri arayarak da kredi başvurusu yapabilirler.

Kredinin cevaplanması ise hangi kanaldan yapılırsa yapılsın anında telefonunuza gelmektedir.

Sosyal Medyada Varmısın?