Garanti Kredi Cep Mesaj No

Bankalardan kredi almak, daha da doğrusu bankalardan kredi başvurusu yapmak artık eskisinden çok daha kolay. Hem iletişim kolaylığı, hem de gelişen teknolojiler sayesinde, bilgilerin çok hızlı bir şekilde ulaşılabilir olması hayatın her alanında olduğu gibi, finansal açıdan da oldukça etkili oluyor. Bu kapsamda, bankalardan kredi başvurusu yapmak, kredi almak da oldukça kolaylaştı. Fakat, bankalardan kredi başvurusu yapmak ve kredi başvurusunun sonuçlanması artık sadece bir kaç dakika sürüyor olsa da, bankalardan kredi almak, sanıldığı kadar da kolay değil.

Örneğin, bankalardan kredi alabilmek için, eskisi gibi çok fazla belge beyan etmeye gerek olmasa da, bankaların kredi koşulları düşünüldüğünde, oldukça keskin kurallar bulunuyor. Bu kurallar çerçevesinde sigortalı olarak çalışmak ya da aylık belgelenebilir sabit bir gelirin bulunması ve en önemlisi de, yeterli kredi notu puanına sahip olmak gerekiyor. Gerekli kredi notu puanına sahip değilseniz, bankalardan hiçbir şekilde kredi alamıyorsunuz.

Fakat, tüm koşullar uygunsa, evden bile çıkmadan, cep telefonunuzda kısa mesaj atarak bile, kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Cep telefonu ile mesaj atarak kredi başvurusu imkanı sunan bankalardan bir tanesi de Garanti Bankası. Garanti kredi cep mesaj nosu ile kredi başvurunuzu gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.

Garanti Bankası mesajla kredi başvurusu yapmak için neler gerekli? Öncelikli olarak bir krediye başvuru yapmak istediğinizde, kredinin başvuru koşulları ile ilgili internetten bilgi sahibi olmanız gerekir. Kampanya koşullarını sağlıyorsanız, başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Garanti sms ile kredi başvurusu için; başvuru yapmak istediğiniz kredinin kısa adını (örneğin; KAMU), TC kimlik numaranızı, kullanmak istediğiniz kredi miktarını, vadesini ve aylık belgelenebilir net gelirinizi aralarında bir boşluk bırakarak , 3390’a kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Kredi onay mesajınız bir kaç dakika içerisinde cep telefonunuza gönderilir. Eğer akıllı telefon ya da tabletiniz varsa, Garanti Bankası internet şubesini yükleyerek de, dilediğiniz zaman kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi notunuz düşük ise, kredi başvurularınızı banka şubelerinden yapmak, size avantaj sağlayacaktır.

Sosyal Medyada Varmısın?