Garanti Bonus Kredi Kartı Limit Artırımı

Hangi bankanın kredi kartını kullanıyor olur iseniz olun, belirli bir limite bağlı kalarak harcama yapabilirsiniz. Limitinizi doldurduğunuz da yetersiz bakiye uyarısı alacak ve alışverişlerinizi durdurmak zorunda kalacaksınız. Bu ana konu ile bağlantılı olarak sizlere içeriğimiz de “Garanti bankası limit artırım” işlemi hakkında kapsamlı bilgi vereceğiz. Size de artık kredi kart limitiniz yetersiz geliyor ise belirteceğimiz işlemleri uygulayarak yükseltebilir ve daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı Limit İşlemleri

Kredi kartı limitiniz başvuru aşamasında banka tarafından yapılan araştırmalara bağlı kalınarak gelir oranınıza göre belirlenmektedir. Eğer belirli bir süre kredi kartınızı düzenli olarak kullanır ve aynı şekilde ödemelerinizi de zamanında yaparsanız banka limit artırım talebinize olumlu cevap verecektir. Fakat düzensiz bir ödeme tablonuz var ise, üst üste 3 ay gibi bir süreç de sadece asgari oranda ödeme yaptı iseniz maalesef talep sonucunuz olumsuz olarak tarafınıza iletilebilir. Tıpkı kredi işlemlerinde söz konusu olduğu gibi kredi kart ve limit yükseltmede de bankanın temel bakışı ödeme düzeninden geçiyor.

Garanti Bonus Kredi Kartı Limitimi Nasıl Artırırım

*Kısa mesaj ile; Bankaya kayıtlı cep telefonunuzdan ARTIR yazıp aralarında birer boşluk olacak şekilde artırmak istediğiniz limit, kartınızın son 6 hanesi ve aylık net gelirinizi yazıp 3340’a SMS göndermeniz yeterli olacaktır.

*İnternet bankacılığı ile; dilerseniz Garanti internet bankacılığına giriş yapıp kredi kartlarım menüsü üzerinden de talebinizi tamamlayabilirsiniz. Son olarak Paramatikler de limit artış talebinde bulunabilirsiniz.  Eğer bunların hiçbiri sizin için kolay gelmiyor ise 444 0 333 Alo Garanti müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Düzenli limit artırımı hizmeti alma imkanınız da var. Bunun için de yine Paramatikler’e yönelebilir ve müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Banka talebiniz olumlu da olumsuz da sonuçlansa aynı gün içerisinde sizinle paylaşacaktır. Limit artırım talebinden önce sizde ekonominizi göz önünde bulundurmalısınız. Ödemekte zorlanmanız ilerde daha ciddi sorunlar yaşamanızın nedeni olabilir.

Sosyal Medyada Varmısın?