Chip Para Kazandıran Kampanyalar

En çok tercih edilen özel bankalar arasında ön sıralarda yer almakta olan Akbank’ın sunmakta olduğu kredi kartı da oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Söz konusu olan bu Axess kart son derece kullanışlı ve kazançlı bir kart olmakla birlikte en çok beğenilen özelliği alışveriş yaptıkça chip para kazandırması ve söz konusu olan bu chip para kazandıran kampanyalara dahil olmasıdır. 

Daha fazla chip para kazanmak için uygulanmakta olan bu kampanyalardan bazıları ise şunlardır:

  1. Şok Marketler ’de Uygulanmakta Olan Kampanya: adı geçen bu marker üzerinden yapacağımız 100 Türk Lirası ve üzerindeki alışverişlerde 10 Türk Lirası değerinde puan kazanma olanağımız bulunmakta olup bu kampanyaya son tarih 31 Ocak 2017’dir.
  2. Harcama Sözü Fırsatı: sahip olduğumuz Axess kartımız ile belli bir tutarda harcama yapacağımıza dair bankamıza bilgi verdikten sonra söz konusu olan harcamalarımız karşılığında sırası ile ilk olarak 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası, 200 Türk Lirası ve 500 Türk Lirası tutarında chip para kazanma şansımız bulunmaktadır. Söz konusu olan bu kampanyaya dahil olabilmek için bankamıza ait çağrı merkezi olan 444 25 25 numaralı hattı aramamız ve sahip olduğumuz kart ile on iki ay boyunca harcama yapacağımızı taahhüt etmemiz gerekmektedir.
  3. Otomatik Ödeme Talimatı Vererek Puan Kazanma Kampanyası: sahip olduğumuz belli başlı faturalara dair bankamız üzerinden otomatik ödeme talimatı verir isek puan kazanma olanağı sunulmaktadır. Bir yeni faturaya otomatik ödeme talimatı için 15 Türk Lirası tutarında para puan, üç yeni faturaya verilecek otomatik ödeme talimatı için 50 Türk Lirası tutarında para puan, altı ve daha fazla yeni otomatik ödeme talimatı için ise 100 Türk Lirası tutarında para puan kazanma olanağımız bulunmaktadır.
  4. Yurtdışı Kampanyası: bu kampanya dahilinde yurtdışına çıkmadan önce yapacağımız bir kayıt mesajı ile yapacak olduğumuz her alışveriş sürecinde 100 Türk Lirası ve üzeri tutarındaki harcamalara 10 Türk Lirası toplamda 50 Türk Lirası chip para kazanma olanağı sunulmaktadır.
Sosyal Medyada Varmısın?