Cardfinans Trabzonspor Kredi Kartı Başvurusu

cardfinans

Cardfinans Trabzonspor kredi kartı,  Finansbank tarafından Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarı için özel olarak tasarlanmış bir kredi kartıdır. Cardfinans Trabzonspor kredi kartı başvurusu yapıp Trabzonsporlular bu sayede yaptıkları alışverişlerde hem kendileri kazanıyor hem de takımlarına kazandırıyorlar. Kart sahibine ek bir yük getirmeden yapılan alışverişlerin belli bir oranında Trabzonspor’a bağış yapılıyor.

Kefilsiz Anında kredi, mağazada yapılan alışverişin sonradan taksitlendirlebilmesi, anlaşmalı iş yerlerinde yapılan harcamalardan Para Puan kazanma ve kazanılan puanları yine alışverişlerde kullanma gibi birçok ayrıcalığı beraberinde getiren Cardfinans Trabzonspor ile alışverişlerde zamandan ve paradan kazanılırken, aynı zamanda Trabzonspor’a da destek sağlanmış oluyor.

Bütün bunların yanında Cardfinans Trabzonspor kredi kartı ayrıcalıkları yanında tek bir telefonla Konut Yardım ve Araç Yardım gibi hizmetlerden yararlanılabiliyor. Acil Asist sayesinde aracınızda bozulsa anahtarınızı da kaybetseniz ne yapacağınızı düşünmenize gerek kalmıyor. Bir telefon ile sorununuz çözümleniyor.

Yine Cardfinans Trabzonspor kredi kartı başvurusu olumlu sonuçlanan Trabzonsporlu taraftarlar Sosyal Asisti arayarak, rezervasyondan bilet almaya, çiçek göndermeye kadar birçok etkinliği kolayca yapabiliyorlar.

Cardfinans Trabzonspor kredi kartı başvurusu yapmak ise; bir o kadar kolay cardfinans web sitesine girdikten sonra ilgili alana TC kimlik numaranızı yazıp hemen başvur butonuna tıklayarak,  Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak hızlı bir şekilde kart başvurunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yine Trabzon’da yaşayan taraftar Finansbank Trabzon şubesine giderek anında kart hizmeti sayesinde başvuru yapar yapmaz taraftar kartına sahip olabilir.

Sosyal Medyada Varmısın?