Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar 2018

Birden fazla bankaya kredi borcu olan kişilerin şikâyet ettikleri noktalardan birisi fazla ödeme, diğeri de aylık takip işlemlerinde zorlanmaları. Eğer sizde bu durumdan yakınanlar arasında iseniz borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Aktif olarak hizmet veren tüm kamu bankaları, özel sermayeli bankalar ve katılım bankalarından borç kapatma kredisi alabilirsiniz.

Hangi Bankalar Borç Kapatma Kredisi Veriyor?

Diğer bankalara olan tüm borçlarınızı kapatarak tek bir bankada toplamanız için kullanımınıza açık olan borç kapatma kredisi için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu şartlardan ilki kredi notunuzun düşük olmaması, yani kapatmak istediğiniz borçlarınızı düzenli ve zamanında ödüyor olmanız. Eğer borcunuzu zamanında ödemiyor iseniz banka nezlin de güvenilir olmayan müşteri olacağınızdan kredi talebinize olumlu cevap verilmeyecektir. Hatta birçok tüketici aktif kredi ödemesi yaptıkları bankanın faiz oranı yüksek ise, daha uygun faizler ile kredi veren farklı bir bankadan borç kapatma kredisi kullanabilir daha az taksitler ile ödemelerinize devam edebilirsiniz. Buna ek olarak 48 aya varan vade imkanından da yararlanabilirsiniz.

Hangi bankalardan borç kapatma kredisi kullanabileceğinizi de örneklendirelim; Garanti bankası, Finansbank, Denizbank, Yapı Kredi bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Akbank başvuru yaparak kredinizi alabilirsiniz. Garanti bankasından 20 bin TL borç kapama kredinizi 36 ay vade ve %1,37 faiz oranı ile kullandığınız da aylık ödeme yapmanız gereken taksit tutarı 607 TL olur iken toplam geri ödeme yapmanız gereken rakam 29 bin 179 TL olacaktır. Aynı rakam da krediyi Yapı Kredi bankasında % 1,29 faizle kullanımınız da ise aylık ödeme yapmanız gereken taksit 593 TL olur iken toplam geri ödemeniz 28 bin 529 TL olacaktır. Kredi başvurusu için çalışmaya karar verdiğiniz bankanın en yakın şubesine gidebilir ya da resmi internet adresi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka kredi başvuru sonucunuzu aynı gün içerisinde sizinle paylaşacaktır. Borç kapatma kredisi hakkında daha fazla bilgi almak için ise bankanın günün her saati hizmet veren telefon bankacılığını arayabilirsiniz.

Kaynak: borckapatmakredisi.org

  

Sosyal Medyada Varmısın?