Akbank Kredi Başvurum Onaylandı Mı?

akbank

Akbank kredi kampanyalarından, kredi faiz oranlarından, kredi hesaplamalarından daha önceki yazılarımızda uzun uzadıya bahsettik sizlere. Bu makalemizde de Akbank kredi başvurum onaylandı mı sorusu aklını oyalayan kişilere çözüm yolu sunacağız. Ama öncesinde izninizle kısaca Akbank kredi başvuru aşamasından, hangi şartlarda ki kredilerin kabul olduğunu kısaca anlatmak istiyoruz. Akbank kredi başvurusu yapacağınız 3 farklı alternatif var. Bunlardan ilki tahmin ettiğiniz üzere şubeye giderek yapılan başvurular, ikinci olarak Akbank resmi internet adresi üzerinden kredi talep formu doldurulacak online yapılan başvurular ve son olarak da kısa mesaj ile yapılan başvurulardır.

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU

Akbank kredilerinden faydalanarak ev, araba alma ya da genel ihtiyaçlarınızı karşılamak için bankanın belirlediği kriterleri yerine getirmeniz gerekiyor. Örneğin düzenli bir işiniz olacak, kredi puan aralığınız yeterli olacak. Bu şartların tamamı nedir diye merak edenler Akbank internet sitesine bakabilirler. Gel gelelim kredi başvuru sonucu sorgulama işlemlerine. Krediniz 2 aşamada değerlendirilmekte ve onaylamaktadır. Bu aşamalardan ilki ön onay; ön onay aşamasında kredi notunuza bakılır ve eğer yeterli ise banka bu durumu kısa mesajla tarafınıza iletir. Bazı durumlarda ise banka müşteri temsilcileri sizleri aramaktadırlar.

Akbank Kredi Başvuru Sonucunu Öğrenme

İkinci aşamada da bankaya istenilen evrakları sunmanız gerekmektedir. Eğer bu evraklar arasında da eksik yok ise kredinizi alabilirsiniz. Konut kredilerinde işlemler uzayabiliyor. Bunun nedeni de eksper gibi basamaklardan oluşması ve her birinin raporunun kredi açısından önem teşkil etmesidir. Fakat en uzun süre teknolojinin hızlanmasına bağlı olarak 3 gün ile sınırlı kalmıştır. Bu süre zarfı içerisinde kredi başvurunuz ile ilgili size bankadan dönüş olmazsa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini aramak istemeyenlerde şubeye giderek kredi onay durumlarını sorgulayarak öğrenebilirler.  İletişim kuracağınız Akbank müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 222 25 25’dir. Günün istediğiniz saatinde arayabilir ve iletişim kurabilirsiniz. Yedi yirmi dört hizmete açıktır. Akbank kredi başvurum onaylandı mı, sorunuza bu şekilde cevap bularak bilinmezlikten kurtulabilirsiniz. Biz daha fazla sözü uzatmayalım ve sizler de beklemeden kredi başvuru sonucunuzu sorgulamayı unutmayın.

Sosyal Medyada Varmısın?