2018 de 14 Şubat Çekilişi Yapacak Marketler ve Mağazalar

14 Şubat yaklaşıyor! Her yıl kutlanan 14 Şubat Sevgililer Gününe çok kısa bir süre kaldı. 14 Şubat Sevgililer Günü, birçok ülkede kutlanan özel bir gündür ve ülkemizde de kutlanmaktadır. Sevdiğimiz insanı elbette her zaman hatırlarız. Ancak bazı günler vardır ki, sevgimizi göstermek ve güzel bir gün geçirmek için bize fırsat sunar. 14 Şubat Sevgililer Günü de bu özel günler arasındadır aslında.

14 Şubat Sevgililer Gününde, çiftler uzun süre önceden birbirine ne hediye alacağını, nasıl sürpriz yapacağını planlamaya başlar. Bu durum bazıları için tatlı bir telaş iken, hediye seçiminde zorlananlar için sıkıntılı olabilir. Özellikle erkekler, sevdiği insanlara hediye beğendirme konusunda biraz zorlanıyorlar sanki. Hem internet sitelerinde, hem mağazalarda birçok ürün yelpazesi ile hediye seçmek çok kolay aslında. Yapmanız gereken biraz zaman ayırarak araştırmak.

Hediye kısmının bir de maddi boyutu var tabi ki. Her ne kadar “ hediyenin büyüğü küçüğü olmaz “ denilse de, her zaman gönlümüzden geçen en güzel hediyeyi alabilmektir sevdiğimize. Bazen maddi imkanlarımız buna el vermez. Bütçemize uygun hediye arayışına gireriz ve hediye alma işlemine bir zorluk daha eklenmiş olur.

14 Şubat Sevgililer Gününde bir tek sevgililer birbirine hediye almıyor. Birçok mağaza ve marketlerde indirim, kampanya ve hediye çekleri ile bu özel günü müşterileri ile birlikte kutluyor. Sizde bu indirim ve hediye çeklerini kullanarak, sevdiğinize daha uygun fiyatlı bir hediye alabilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel indirim, kampanya, hediye çeki veren mağaza ve marketlere birkaç örnek verelim isterseniz.

* n11.com * morhipo.com

* Zet * Beymen.com

* Koton * NetWork

* Flo * Boyner

* Defacto * gittigidiyor.com

* Çiçek Market * Trendyol

* Teknosa * U.S. Polo

Tüm listeyi burada teker teker yazmamız mümkün değil tabi ki. Ancak, vermiş olduğumuz örnekler dışında da birçok market ve mağaza 14 Şubat’a özel indirim ve hediye çeki uygulaması için kolları sıvadı. Web sitelerinden detaylı bilgi alabilir ve diğer fırsatları takip edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?