Nissan Finans Kredi Kampanyası

Bildiğiniz gibi birçok otomobil firması artık müşterilerine kredi çıkartmaya başlamıştır. Bu krediler firmalara ciddi anlamda geri dönüş sağladığı için gittikçe arttırılmakta ve yaygınlaşmaktadır. Elbette bu şartların getirdiği bir sebep olarak bazı firmalar bu kredileri çeşitli kampanyalar ile taçlandırmaktadırlar. Nissan’da bu firmalardan biridir.

Nissan yaptığı kampanya dahilinde çeşitli araçlarını kredilendirmektedir.

  • Bu araçlar Nissan Micra ve Nissan Juke olarak belirtilmiştir. Bu araçlar için sizlere 30.000 TL tutarında kredi verilmektedir ve krediler 15 ay taksitlendirilmektedir. Fakat bu iki aracı almak için kullandığınız bu kredinin en güzel yanı faizinin olmamasıdır. Evet, yanlış duymadınız % 0 faiz ile bu aracı alabilirsiniz.
  • Aynı zamanda kampanya içerisine dahil edilmiş diğer araçlar ise Nissan Pulsar ve Nissan Qashqai’dir. Bu araçlar içinde sizlere 40.000 TL tutarında kredi verilmektedir ve krediler 15 ay taksitlendirilmektedir. Bu iki aracıda aynı şekilde % 0 faiz ile alabilirsiniz.
  • Nissan Navara almak istiyorsanız da sizlere verilecek kredi tutarı 20.000’dir ve bu krediler 20 ay vadelendirilmektedir.

Tüm bu araçlar için sizlere bir de nakit alım indirimi yapılmaktadır. Bu indirim ile ciddi bir kâr elde edebilirsiniz. Navara aracı için peşin alımda 2500 TL indirim kullanılmaktadır. Yapılan tüm kampanyalarda faiz oranı % 0’dır. Bu zaten başlı başına bir kampanyadır. Tabii ki bu kredilerden faydalanmak isteyenlerin aklına gelecek olan ilk şey tahsis tutarıdır. Tahsis tutarı konusunda şu şekilde bir ayarlama yapılmıştır; Nissan kredilerinden yalnızca bir defa yararlanabilirsiniz. Ve tahsis tutarınız da kullandığınız kredinin toplam tutarının binde 5’i oranındadır.

Eğer sizlerde bu kampanyalardan faydalanmak ve Nissan sahibi olmak istiyorsanız hemen Nissan bayilerine giderek, tüm kampanyaları inceleyebilir ve bütçenize en uygun aracı satın alabilirsiniz. Üstelik bu krediler yalnızca 1 saat içerisinde çıkarılmaktadır. Yani oldukça hızlı, masrafsız ve belgesiz bir sistem uygulanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra bayiilere gitmeden web sitesi üzerinden kredi hesaplaması da yapabilirsiniz. Böylece kendinize bir ödeme planı oluşturabilir ve bütçenizi sarsmadan araba sahibi olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?