Kredi Kartım Nerede İş Bankası?

iş bankası şube

Eğer siz de ülkemizin en kurumsal özel sermayeli bankası olan İş Bankası’ndan kredi kartı talep etmiş ve bu kartın da şu anda nerede olduğunu merak ediyorsanız yazımızın devamında mevcut olan bilgilerden kredi kartım nerede İş Bankası sorusuna verilecek olan tüm cevapları bulabilirsiniz.

Adı geçen  bu banka her ne kadar özel sermayeli olsa da hemen hemen her açıdan bir devlet bankasını aratmamakta ve bu yüzden de ülkemizdeki milyonlarca kişi pek çok farklı bankacılık hizmeti için bu yeri tercih etmektedir.Bu aşamada en çok talep gören bankacılık hizmetlerinin başında da kredi kartlarının geldiği düşünülür ise İş Bankası’na da yapılmakta olan kart başvurularının sayısı bir hayli fazla olmaktadır. Bu sebepten dolayı da pek çok kişi adı geçen bu bankaya yapmış olduğu ve aynı zamanda da onay almış kartlarının nerede olduğunuz öğrenmek istemekte ve bu yüzden de detayları anlatılmakta olan söz konusu bilgiyi elde etmek için pek çok farklı yol ve yöntem denemektedir. Bu aşamada mümkün olan en çözüm odaklı ve en fonksiyonel işlem ile sonuç almak son derece önemli olduğu için tercih edilebilecek en makul seçeneklerden bazıları yazımızın devamında belirtildiği gibi olmaktadır.

İş Bankası Kredi Kartın Nerede İnternetten Sorgulama

Herkesin de bildiği üzere artık bankacılık hizmetlerini internet üzerinden yapmak oldukça rağbet gören bir işlem olmak ile beraber kartınızın nerede olduğunu öğrenmek için de bu sistemi kullanma  olanağı yakalayabilirsiniz. İş Bankası’na ait olan kredi kartınızın nerede olduğunu öğrenmek için ise aşağıda mevcut olan işlemleri yapmak yeterli olacaktır.

  1. İlk aşamada söz konusu işlemi gerçekleştirmek amacı ile kullanacağınız internet sitesine bağlanmak için http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/kredi-karti-basvuru-takip/Sayfalar/kredi-karti-basvuru-takip.aspx linkine tıklamalısınız.
  2. Açılacak olan sayfada ise bahsi geçen işlemi yapmak için iki farklı seçenek mevcut olmakta ve bunların ilki referans numarası ile sorgulama bir diğeri de Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ile ya da cep telefonu numarası ile sorgulama yapmaktır.

Anlatılmakta olan bu son derece kısa ve kolay işlem ile kartınızın nerede olduğunu son derece kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Varmısın?