World Eko Kart Avantajlı mıdır?

World Kart, Eko Kart ile müşterilerini yeni kampanyalar ile buluşturmakta. Fakat bu konuda yeteri kadar bilgi sahibi olmayan World Kart kullanıcıları için bu yazımızda Eko Kartın avantajlarını ve sunduğu hizmetleri konu alacağız.

  • Bildiğiniz gibi World üzerinden aldığınız kartlarda, anlaşmalı iş yerlerinden yapacağınız harcamaların tutarına göre belli bir miktar Worldpuan kazanırsınız. Bu hizmet World Eko kart içinde geçerlidir.
  • Harcamalarınız sayesinde kazandığınız Worldpuanlar ile anlaşmalı iş yerlerinden dilediğiniz şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu puanlar ile Worldcep üzerinden ücretsiz Turkcell lira yükleyebilir veya dakika alabilirsiniz.
  • Bu kart kampasamında güncellenen Hızlıcep uygulaması ile istediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde bir mesaj ile lira paketi yükleyebilirsiniz.
  • Diğer World kartlarda olduğu gibi, Eko Kart ile de standart taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz.
  • Bu kartın en önemli özelliği temassız harcamadır. World Eko kart ile 50 liraya kadar olan harcamalarınızda şifre girmeden ödeme yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra 50 lira ve üzeri işlemlerinizde de sadece POS cihazı üzerinden şifre girerek temassız şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ve böylece alışverişleriniz hızla gerçekleşir.
  • World Eko kartınıza ödeme talimatı verebilirsiniz. Böylece her ay belirlediğiniz faturalar otomatik olarak ödeme işlemleriniz gerçekleşir.
  • Taksitli nakit avans hizmeti de veren bu kart, düşük faiz oranları uygulamaktadır. Taksitlerinizi 5 ile 12 ay arasında dilediğiniz aralıkta seçebilirsiniz.
  • Herhangi bir kart işletim ve kullanım ücreti ödemezsiniz. Aynı zamanda kart aidatını da rafa kaldıran bir sistem düzenlenmiştir. Yani bu kartı aldığınız için herhangi bir masrafa tabii tutulmazsınız.
  • World Eko kartınıza ek kart çıkartabilirsiniz. Bunun içinde sizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Eğer sizlerde World Eko kartın sağladığı bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız ilk olarak TC Kimlik numaranızı yazarak 4421’e mesaj göndererek Yapı Kredi bankasının sizi aramasını sağlayabilir, böylece telefon üzerinden Eko kart başvurusu yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Yapı Kredi müşterisiyseniz, Yapı Kredi’nin internet sitesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Eğer yüz yüze başvuruda bulunmak istiyorsanız en yakın Yapı Kredi şubesine giderek Eko kartınıza sahip olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?