Maximum Mobil Ödeme AVANTAJLARI NELERDİR

Maximum mobil ödeme avantajlarına geçmeden evvel, Maximum Mobilden biraz bahsetmemiz gerekmektedir. Bildiğiniz gibi Maximum, Türkiye İş Bankası ortaklığı ile İş Bankası kartıdır. Türkiye İş Bankası, müşterilerine enfes deneyimler yaşatmak amacıyla birçok program üzerinden yenilik getirmektedir. Maximum Mobil Ödeme kolaylığı da bunlardan biridir. IOS ve Android işletim sistemine sahip bütün telefonlara indirilebilmektedir bu uygulama.

Maximum Mobil ve Mobil Ödeme Özellikleri ve Avantajları

  • Yalnızca İş Bankası kartlarınız değil, diğer tüm bankaların kartları ile işlem yapabileceğiniz bir uygulamadır. Bu özelliği ile diğer mobil uygulamalardan çok farklı şekilde tasarlanmıştır.
  • Maximum kartınız ile Cinemaximum ve Petrol Ofisi’nde kart bilgilerinizi girmenize gerek kalmadan, izlemek istediğiniz filmleri, izlemek istediğiniz saati ve koltuk numaranızı seçebilir, ödemelerinizi de aynı şekilde telefonunuz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulamaya verilen isim ise Öde-Geç’tir.

Maximum Mobil ile, hesap hareketlerinizi yönetebilir, kampanyaları telefonunuz üzerinden inceleyebilirsiniz.

  • Mobil üzerinden temassız ödeme kolaylığınız bulunmaktadır. QR sayesinde hızlı ödeme imkanınız bulunmaktadır.
  • Cep telefonunuz üzerinden kartınızın limitini tek tuşla arttırabilirsiniz. Kartınızı geçici olarak kullanıma kapatabilirsiniz. Aynı zamanda nakit avans kullanımınızı da telefonunuz üzerinden yönetebilirsiniz.
  • Maximum Mobil kullanıcıları temassız alışveriş işlemlerini oldukça kolay şekilde gerçekleştirebilirler. Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemine sahip olan tüm cep telefonları ile NFC sayesinde kart kullanmadan POS cihazları üzerinden ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kart başvurusunda bulunduğunuz andan itibaren, mobil uygulamayı indirerek kullanıma başlayabilirsiniz. Bu sayede, kartınızın gelmesini beklemenize gerek kalmadan, çok kısa sürede kartınızı kullanabilirsiniz.
  • Mobil ödemelerinizi temassız ve bilgi girmenize gerek kalmadan internet alışverişlerinizin ödemelerinde de kullanabilirsiniz.
  • Aynı zamanda, eğer bir şirket sahibiyseniz, dilediğiniz an tek tıkla tüm ödemelerinizi gerçekleştirebilir. Sonradan hesap hareketlerini kontrol ederek, gereken tüm işlemlerinizi oturduğunuz yerden gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulama ile şu anda Türkiye’de elliden fazla iş yeri, mobil uygulama ile anında faturalarını ödeyebilmektedir.

Gördüğünüz üzere, Maximum Mobil uygulamasının avantajları ve özellikleri çok fazla ve çok yeni. Sizde Maximum Mobil Uygulamasından faydalanmak isterseniz, telefonunuzun market kısmından uygulamayı indirerek, kartınıza tanımlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?