Kredi Kartım Nerede Garanti? NASIL ÖĞRENEBİLİRİM

Kredi kartları son yıllarda en çok kullanılan ve tercih edilen bankacılık hizmetlerinden biri olmak ile beraber bu olanaktan faydalanmak isteyen pek çok kişi bankalara kredi kartı başvurusu yapmakta ve daha sonra da bu başvuru sürecini takip etmek istemektedir. Bu aşamada bahsi geçen hizmetten faydalanmak amacı ile tercih edilmekte olan bankalardan biri de ülkemizin en büyük ve en kurumsal özel sermayeli bankası olan Garanti Bankası da mevcut olmakta ve bu yüzden de bugünkü yazımızda kredi kartım nerede Garanti konusu açıklanmaya çalışılmaktadır.

Eğer siz de son derece büyük olanaklar sunmakta olan kredi kartlarının avantajlarından faydalanmak istiyorsanız ve bu aşamada başvuru yaptığınız yer de Garanti Bankası ise söz konusu olan kart başvurunuza ait olan sonuçlar ve kartınızın nerede olduğuna dair olan tüm detaylar için başvuracağınız belli başlı yöntemler mevcut olmakta ve bunlar arasında en kullanışlıları ve aynı zamanda en çok tercih edilenleri yazımızın devamında mevcut olmaktadır.

İnternet Aracılığı ile Garanti Bankası Kredi Kartım Nerede Sorgulama

Söz konusu olan bilgi edinme işlemi ile alakalı olarak tercih edeceğiniz seçeneklerden ilki internet aracılığı ile yapılandır.  Bu sistem hem son derece kolay ve bir o kadar da avantajlı olduğu için adı geçen bankadan kart talep etmiş ve bunun nerede olduğunu merak etmekte olan kişiler için bir hayli kullanışlı olmaktadır. Bu aşamada yapılması gereken işlemler ise aşağıda anlatıldığı gibi olmaktadır;

  1. İlk olarak yapmanız gereken https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/ssl/kredi_karti_basvuru_takibi.page#calcContent=UID1bf46ab adresine tıklamaktır.
  2. Açılacak olan bu yeni sayfa üzerinden kartınızın nerede olduğunu gözlemlemek amacı ile bazı bilgileri girmeniz gerekmektedir.
  3. Bu bilgiler ise sırası ile; başvuru yapılan ürün, form numarası, telefon numarası ve doğum tarihi olmaktadır. Bunları girdikten sonra kartınızın nerede olduğunu öğrenmek amacı ile sorgula butonuna tıklamalısınız.

Eğer bu sistem ile bilgi alamazsanız bu aşamada tercih edeceğiniz diğer bir seçenek 444 0 333 numaralı çağrı merkezi olmak ile beraber bu hat üzerinden yedi gün yirmi dört saat hizmet alma olanağınız mevcut olmaktadır.

 

Sosyal Medyada Varmısın?