Kredi Çıkartılır 2018

Bankalardan kredi alabilmeniz için birçok zahmete girmeniz gerekir. Yani bankalardan kredi alabilmenizi sağlayacak olan her şey zaman ve emek harcamanıza neden olur. Çünkü kredi alabilmeniz için gereken tüm şartları tek tek sağlayıp, bir de bunları kanıtlamanız gerekir. Aylık net bir geliriniz var diyelim. Bunu bir de gelir belgesi ile kanıtlamanız gerekir. Ya da sigorta priminizin yatmış olduğunu söyleyin, yine de bunu kanıtlamanız gerekir. Yani bankada yapılacak her işlem için kendinizi kanıtlamanız gerekir. Fakat biz http://www.kredicikartiliriletisim.net/ Firması olarak sizlere bu şartların hiçbirini koymadık.

  • Gelir belgesi olmadan,
  • Kredi notu olmadan,
  • Sigorta primi olmadan kredi almanız artık firmamız sayesinde mümkündür.

Sizler bize başvurun ve tam tamına 1 saat içinde sizlere kredinizi çıkartalım. Evet, yanlış duymadınız. Firmamız sizi hiçbir değerlendirme altına almaz, bu nedenle istisnasız herkese kredi verebiliriz. İşte bu sebepten dolayı da oldukça kısa süre içerisinde sizlere kredi fırsatı sunarız. Ayrıca ülkenin dört bir yanında hizmet verdiğimiz için, hangi bölgeden olursanız olun bize ulaşabilirsiniz. İster Ankara, İstanbul, İzmir isterseniz de Çanakkale, Antalya veya İzmit. Her bir yerden tek mesaj ile bize ulaşabilirsiniz. Firmamızın uzantısı olmayan şehirlerden başvuru yaparsanız, internet aracılığı ile senet düzenleyerek, banka hesabından da kredinizi yatırabiliriz. Yani firmamız ile aynı şehirde olmanıza dahi gerek yoktur. Eğer aynı şehir ve aynı ilçede yer alıyorsak, firmamıza gelip bizlerle yüz yüze görüşme imkânınız vardır.

Senet ve Komisyon İşlemleri

Senette her türlü bilgi ve detaylar yer almaktadır. Taksit sayınıza göre düzenlenen bu senetleri sıralı senet yöntemi ile ödersiniz. Ve ödemiş olduğunuz her senedin aslı sizlere iade edilir. Bu nedenle bu konuda da içiniz rahat edebilir. Bunun dışında sizden bir de komisyon ücreti talep etmekteyiz. Komisyon ücreti her bir kredi miktarına göre farklılık gösterir. Ve kredileriniz sizlere teslim edilmeden evvel, size bildirilerek içerisinden gereken miktar alınır. Sizler de yalnızca aldığınız kredi bedelini taksitler ile yavaş yavaş ödersiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?