İng Bank Personel Alım İlanı 2018

ingbank

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan İng bank personel alım ilanı 2018 yayınlandı. Böylece bu kuruma başvuru yapmak isteyen, işsiz ve iş arayan kişiler için bu durum umut kaynağı olmuştur. Böylece sizler de artık İngbank’lı olmak bir tık uzağınızdadır. Devamlı olarak ilan veren banka sizlere insan kaynakları başvurabilir. https://www.ingbank.com.tr/ internet sitesine üye olabilir ve ayrıca dilerseniz kariyer fırsatlarından yararlanmak isterseniz başvuruda bulunun.

Alım yapılacak iller ; Manisa, İzmir, Aydın, Uşak, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası  gibi iller olup ayrıca eğitim durumu lisans olmak kaydıyla ; Maliye, Muhasebe, İktisat, İşletme, Ekonometri, Uluslararası ilişkiler, Çalışma ekonomisi gibi bölümlerden mezun ve 27 yaşınızı aşmadıysanız hemen başvurabilirsiniz.  Aydın , Manisa ve Uşak şubeleri için Ege bölgesi alımı bölümünü takip etmelisiniz.

Sizler internette dolaşırken de İng bank iş başvurusu 2018 iş ilanları  denk gelebilir ve kendinize uygun iş ilanlarına denk gelmeniz olasıdır. Gişe yetkili ve gişe yetkili yardımcısı iş ilanı yayınlanmıştır. Eğer yukarıda saydığımız nitelikler sizde de bulunuyorsa bu iş ilanlarına başvurabilmektesiniz. Ayrıca ilinizde bulunan İng Bank şubelerine cv bırakabilir oradan da size dönüş sağlayabilmektedirler.                       

İng Bank Açık Pozisyonlar

Merak edilen bir başka konu ise ing bank açık pozisyonlar nelerdir diye merak edilmektedir. Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi, Gişe Yetkili Yardımcısı, Vergi Yönetmeni, ING Akademi Dönemsel Çalışan, Information Risk Management AVP/Specialist, Finansal Piyasalar Operasyon Yetkili Yardımcısı, CRM ve Müşteri Analitiği Uzmanı, Vergi Yönetmeni, Mobil Satış Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi, İş Zekası Yönetimi Uzmanı,  Kobi ve Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, KOBI Stratejik Planlama ve Ürün Yönetimi Yönetmeni, Özel Bankacılık Yatırım Stratejileri Yetkilisi gibi bölümlere başvurabilirsiniz.

Siz siz olun bu gibi ilanların hepsine başvurun. Neden derseniz birinden ilan olmuyorsa birinden mutlaka bir dönüş olacaktır. Dediğimiz gibi  en önemli olan yaşınızdır. Bankalar çok alım olduğu için yaşa çok dikkat etmektedirler. Ayrıca engelli personeller için de alım yapan banka sizlere bir çok sosyal haklar da tanımaktadır. Son zamanlarda artan ilanlar için bir de iyi derecede ingilizce bilme şartı gelmiştir.

Sosyal Medyada Varmısın?