En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2018

Kredi kartı kullanımı ülkemizde o kadar çok yaygın ki. Hatta birçok kişinin cebinde birden çok kredi kartı bulunmaktadır. Çünkü kredi kartı bankalardan almak çok kolaydır. Sadece bazı durumlarda bankalar size kredi kartı vermeyi kabul etmezler. Daha önce ödeme zorluğu çekip, hacizlik bir durum yaşanmış ise. Çünkü böyle bir durum bankaların tüm sistemlerinde gözükmektedir. Siz kredi kartı başvurusu bulunduğunuz anda bu durumunuz sistemde gözüküp red kararı almaktadır. Bu durumunuz borcunuzun tümünü kapatmış olsanız dahi beş yıl sürebilir. Yani beş yıl boyunca ne kredi kartı onayınız nede kredi onayınız olmayabilir. Böyle bir durumunuz yok ise, bankalardan kredi kartı almanız çok kolaydır.

Hangi Bankanın Kartı Adresime Daha Çabuk Gelir

En kolay kredi kartı onayı verebilecek bankalar maaşınızı aldığınız bankalar olabilmektedir. Hatta sizin onayınız dahi olmadan ikametgahınıza kredi kartı bile göndermektedirler. Ama hiçbir bankadan maaşınızı almıyorsanız, bir yerde en az 6 ay sigortalı olarak çalışıyor olmanız yeterlidir. Kredi kartı talebinizde kredi notunuzda pek önemli değildir. Çünkü zaten kişilerin kredi notlarının oluşmasını sağladıkları kredi kartlarıdır. Bu nedenle ilk defa bile kredi kartı olmak istiyorsanız da banka buna dikkat etmez.

Kredi kartı onaylarını diğer bankalara nazaran daha kolay onaylayan bankaların başında Finans Bank gelmektedir. Diğeri ise Deniz Bank tır diyebiliriz. Bu iki bankanın kredi kartı onay işlemleri daha hızlı ve daha kolaydır. Kredi kartı onaylanıp onaylanmayacağını anlamanız için en kolay yol internet bankacılığıdır. Hangi bankanın hangi kredi kartını istiyorsanız, Web sitelerinden adınızı, soyadınızı, TC kimlik numarınızı, gelirinizi, ikamet adresinizi ve iletişim bilgilerinizi yazıp başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi kartınız banka tarafından onayladığı taktirde iletişim bilgilerinize kredi kartınız onaylanmıştır ve basımı tamamlandığı zaman ikamet adresinize gönderilecektir diye mesaj gelecektir.

Basımı tamamlandıktan sonra, kredi kartınız adresinize gönderime çıkmış gibi bilgilendirme mesajları sayesinde de kredi kartınızın ne durumda olduğunuzu rahatlıkla öğrenebileceksiniz. Kredi kartınız size ulaştığı zaman, postacı ile gönderilen sözleşmeyi imzalayarak kredi kartınızı alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Varmısın?