Denizbank Reklamı ve Oyuncuları

denizbank

Bankalar müşterilerine ulaşmak için, en çok televizyon reklamlarını kullanmaktadırlar. Hazırladıkları reklam filmlerinde kısaca banka ve kampanya hakkında bilgi verir, yaratıcı konseptler ile de müşterinin ilgisini çekmeyi hedeflerler. Müşterinin ilgisini çekmenin kuşkusuz en güzel yolu, kaliteli bir oyuncu kadrosuna yer vermektir. Şüphesiz ki Denizbank, hazırladığı reklam filmi ile çok konuşuldu ve konsept ile de çokca müşterinin de ilgisini çekti. Reklam filminde oynattıkları oyuncular ise müşterileri güldürerek ilgisini çekmeyi başardı.

Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Sedef Avcı ile başlayan ilk reklam filmleri, Özgür Ece Nalcı, Tayfun Talipoğlu, Rüştü Reçber ve Çetin Altay’ın da katılımı ile daha renkli bir hal aldı. Hem kaliteli oyuncu kadrosundan dolayı hem de hazırlanan konseptten dolayı çekimler oldukça yoğun ve eğlenceli geçti. Çekimler Maldivler’in kuzeyinde yer alan Millaidhoo isimli adada yapıldı. Elbette sıcak ve hava değişikliğinden ötürü yaşanan yoğun yorgunluklar için adada uzman doktor bulunduruldu. Oyuncular dışında büyük bir teknik ekibe de ev sahipli yapan Millaidhoo Adasının yakınlarında hazır tutulan teknelerde konaklanıldı. Çekimler bir hafta sürdü. Bunun 5 gününde çekimler halledildi. Oyuncular adaya getirilmeden 23 gün önce teknik ekip adaya giderek gereken alanları inşa etmeye başladı.

Millaidhoo Adası, oyuncular ve teknik ekip dahil 65 kişiye ev sahipliği yaptı. Bu süreç içerisinde yolculuk için birçok ulaşım aracı kullanıldı. Çekimleri deniz uçağı kullanarak tamamladılar. Bildiğiniz gibi DenizBank reklam filminin müziklerini de Ömer Ahunbay, Jingle House adına üstlendi. Bu yoğun reklam filminin prodüksiyonu ise Böcek Yapım tarafından gerçekleştirilirken, yönetmenlik koltuğunda Ömer Faruk Sorak görev aldı. Bu reklam filmini hayata geçiren firma ise Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi oldu. Bu reklam filmi ile hayatımıza “Hadi Deniz’e Gir Çünkü Hayat Denizde Güzel” sloganı girdi.

Tüm bu yoğun çalışmalar sonucunda DenizBank hedefine ulaştı. Müşterinin yoğun ilgisine sebep olan bu reklam filmi, elbette ki bankanın tanıtımı için oldukça önemli bir yere sahiptir. Reklam filmi  hakkında merak edilenleri bu yazımızda paylaşmış olduk.

Sosyal Medyada Varmısın?